19.Únor 2008

Tenhle zeměpisný článek by vás měl přesvědčit, že žádná sexuální technika není perverzní. Existují jen pozoruhodné věci, které jste ještě nevyzkoušeli.

Při pátrání po sexuálních zvycích v různých částech planety jsme došli k uspokojivému zjištění: nic není tak nechutné, úchylné, bolestivé, výstřední a příjemné, aby to už někdo nezkusil.

Hořím, má panenko!
Na mikronéském ostrově Truk bývalo při sexu zvykem, že žena nasypala na partnerovu kůži chlebovníkový prášek a a následně zapálila. Sexuchtivé Trukanky od téhle staromódní procedury později upustily a dnes chlapy propalují cigaretami. Tamní muži si ovšem taky přijdou na své- dlouhými nehty na palcích škrábou své milenky do tváře.

Ježci v puse
Milenci z kmene Trobriandů v Mikronésii si při sexu nenechají ujít fantastický požitek: hryžou se navzájem do obočí.

Tip na víkend
Sibiřský kmen Pobřežních Toryaků za carského Ruska měl ve zvyku,že místní muže nejvíc potěšilo, když jejich manželky otestoval cizinec. Když žena následně otěhotněla, mohl se cizinec při příští návštěvě těšit na velkolepé dary.

Velký štětináč
Bornejští Dajakové s vyššími sexuálními aspiracemi si propíchávají žalud a příslušný nástroj nechají v ráně. Časem tak vzniká tunel, do kterého strkají různé předměty a poskytnout tak partnerce nenapodobitelnou rozkoš.

Pod kozím víčkem
Obyvatelé Celebesu si pro potěchu svých žen pod žalud uvazovali kozí víčka i s dlouhými řasami.

Štěrkový límec
Sumatřané si pod předkožku strkali kamínky a kousky kovu.

Vysmažené pochvy
Ženy si odedávna do vagin kromě mužů zasouvaly i mnoho jiných artefaktů. Třeba odbornice na Bali si s oblibou vyztužovaly nitro listy pelyňku (osahuje halucinogen thujon).

Ferda mravenec, práce všeho druhu!
Na tichomořském ostrově Ponape si chlapi berou do postele malého pomocníka, a to mravence, který má za úkol zakousnout se do ženské pochvy.

Poslední přání zlaté rybky
Všehoschopné Ponapanky mají ještě jednu netradiční sexuální hračku. Muž jim do pochvy zasune drobnou rybku, a zatímco dusící se zvíře sebou bezmocně, ale účinně šije, pokouší se ho jazykem vydolovat ven.

Vaginální tuning
Mikronéské ostrovanky si propichují stydké pysky a zavěšují si tam různé zvonivé předměty, jako jsou třeba rolničky.

Tchánovo potěšení
Banarové z Nové Guineje měli na svatbu velice výstřední názor. Předtím, než se svatba uskutečnila, musela nevěsta přijít o panictví se svým tchánem. Ten si často přizval i kamaráda. Ani poté však mladý pár nemohl spolu souložit až do té doby, než se ženě narodilo první dítě.

Pomozte českým zemědělcům!
Znáte oblíbenou mezi indiány v Peru, Nikaragui a Chile? Pravidla jsou jednoduchá: v době setby se na poli shromáždí houf přitažlivých mladých lidí, přičemž ženy by měly převažovat. No a pak už jde jen o to, pochytat jich co nejvíc. Vyhrává soutěžící s nejvyšším dosaženým počtem bodů (1 bod = 1 soulož) a úrodnost půdy je zajištěna.

Záhada neposkvrněného početí odhalena?
Ještě na počátku 20. století se ve chrámu v jihoindickém Tirupati scházely nebohé Indky, aby uctily jednu z mnoha podob velkého Višnua, boha Venkatéšvaru. Věřily, že bůh vyléčí jejich neplodnost, a tak kněží dělali pro otěhotnění prosebnic, co uměli. Ráno ještě nadšenou věřící vyzpovídali, pogratulovali jí k právě prožité boží milosti a vyslovili naději, že se s manželem (možná) mohou těšit na pěkného nového Indka.

Nezničte nám vesmír!
Kolumbijci z kmene Kagaba ze severu země mají podle své víry v moci celý vesmír. Kdyby totiž jejich semeno skáplo na zem, příslušní bohové se rozzuří natolik, že zničí všechno veškerenstvo. Když už se tedy odhodlají k sexu, podloží si přirození speciálním kamenem, na němž se zachytí. Díky tomu svět trvá dál....

Otrávené péro
Takoví Topinambové z Brazílie objevili spolehlivý způsob, jak dosáhnout gigantického zbytnění, aniž utrpí přirozená krása. Stačí, když je do údu uštkne jistý jedovatý had. Má to ovšem háček: předtím se přibližně půl roku kroutí v nesnesitelných bolestech a balancují na pokraji smrti.

Vložil: XTORINKA ¤