20.Únor 2008

Proměňte svůj vůz v komfortní pojízdnou ložnici. Pokud chcete v autě řezat (a nemyslím zatáčky) bezpečně, hoďte ho ke svému automechanikovi.

*
Šikovný mechanik promění sedadlo smrti vedle řidiče v hnízdo hříchu. Vaše partnerka jistě docení geniální vibrace, které do ní budou skrz sedačku proudit z motoru. Ale pozor! Pokud bude příliš vlhká, může zkratovat a kopnout vás do rozkroku.(au)

*
Lehce přefouknuté gumy vás při sexu skvěle napruží. Pokud se bojíte, že prodřená guma na přední pneumatice je důvodem vašich častých bouraček, je dobré mít po ruce rezervu.

*
Díky zatemňovacímu sklu můžete sexovat na jakémkoli místě. A pokud má vaše partnerka ráda, když se někdo dívá, nechte lehce pootevřené okýnko. Spousta důchodců určitě přijde na čumendu zadarmo.

* Mechanik si rád pohraje i s vaším interiérem. Díky drobnému polstrování bude vaše auto připomínat pojízdný klub, který můžete pronajímat i svým kámošům. Skvělým zlepšovákem jsou trvale nafouknuté airbagy, do kterých můžete partnerce zabořit hlavu, když bude řvát moc hlasitě.
*
Kolikrát jste už svým centrálním odemykáním otevřel sousední auto. Aby se vám to nestalo, když jste v tom nejlepším a opíráte se o dveře, vyřaďte centrál z provozu. Nemusí celý Václavák vidět, jak velké máte ego.

* Nápaditější osvětlení získáte, když ho přimontujete na podlahu a namíříte do stropu. Z vaší partnerky se díky stínu na stropě rázem stane tmavá orientální tygřice (i když znalci vědí, že „black or white, it's always pink inside“).

*
Pokud je vaše partnerka jemnější nátury, potáhněte autosedačky něčím hebkým, světlým, měkkým a neklouzavým. Pokud se chová jako tygřice, sáhněte po kůži nebo vyčiněné kožešince a půjčte jí pro radost řemínek z pumpičky na foukání pneumatik.

Takže pánové, šup šup k mechanikovi

Vložil: XTORINKA ¤