mno prostě moje
Publikováno: 06.Srpen 2009
v 10:28



Autor: Xtyna01

komentáře (1)
PrAzDniNy

..áá letOšní pRázKy byli good i kDyž se tOho cElkem dost zMěNilo...tak mUsím říct, že zatíM sTály za tO...a nejvíc ty aKce s mojí kočeZz TynušKou i kDyž sMe se dOkonce pOháDali...Kvůli úplNý piTomOsti..ták teD to už je Good...a tAk se pozNaj praVý přáteLé, že Se nikdy neRozdělí ať se Děje cOkoliV..

..TakY Sme společNě prožíValy dny nejistoTy a nerVů..., ale SnaD už je tO za náMa a já věříM, že určitě je,...a ať už to dopadne jakKoliV zůStaNeme při sObě...

dáále..jedna Hláška mýho dOsT doBrýho káMoše, která sE mi zAčalA stRašne moC líbit A to Je:  ,,NAZDAR KÁMO CO TEN PROTÁHLEJ OBLIČEJ"  xD :D¨..

..a Dál Ty nAše aKce na kOupalKu jak sMe se prOste zveDli a jEli na koUpák a bYlA prDééL..

..a Ať práZky přiNeSli i náš dlOuho očeKávaNý roZchOd s MíRou tak tO aSi buDe lePší pRo nás oBa..prOtože to pO toM všem tO oprAvdu aSi už neMělO ceNu.....tAk přeJu hoDně štEstí v žiVoTě...

..áá dO kOncE práZdNIN Zbyvá JEšTĚ nEcelEj měsíC No táK UviDÍme co Se mEzi tíM změNÍ..

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

KwyKushKa 06.08.2009 11:45:36

To Si PiŠ zLaTí.. uPe NeJ pRáZkY.. =)

O autorovi

Autor blogu
Autor: Xtyna01
Region: Louny
O mně: Jsem taková jaká jsem a nebudu ze sebe dělat to co nejsem,chci být jenom svá.V životě jsem toho dost hledala,dost jsem toho taky stratila a proto už radši nehledám..nic a nechávám tomu volný průběh..protože tak ják to má být tak to také bude..
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE