18.Prosinec 2007
Dave Sullivan - kytarista

Byl to původní člen Iron Maiden. Hrál na kytaru se skupinou jen pár měsíců před tím, než byl nahrazen stálým členem Davem Murrayem v roce 1976.

V roce 2006 byl spolu s Terry Rancem jmenován výkonným ředitelem slavného baru Iron Maiden, Eddie's Bar, nacházejícího se v Santa Barbara de Nexe v Portugalském Algarve.

Terry Rance - kytarista

Byl jedním z kytaristů Iron Maiden. Skupinu opustil v roce 1976, po sestavení skupiny. Nahrazen byl Bobem Sawyerem.

V roce 2006 byl spolu s Davem Sullivanem jmenován výkonným ředitelem slavného baru Iron Maiden, Eddie's Bar, nacházejícího se v Santa Barbara de Nexe v Portugalském Algarve.

Bob Sawyer - kytarista

Kytarista Iron Maiden v roce 1976, nahradil Terryho Rance. Sawyer a několik dalších členů skupiny bylo odstřelno poté, co zpěvák Dennis Wilcock přesvědčil zakladajícího člena Stevea Harrise vyčistit sestavu.

Terry Wapram - kytarista

Kytarista Iron Maiden jen krátce v roce 1977. Nahradil legendárního Davea Murraye po zpěvákovi Dennisu Wilcockovi, který svým vystupováním přesvědčil zakladatele skupiny Stevea Harrise vyměnit celou sestavu a přijmout nové členy.

Murray se vrátil je pár měsíců potom. Wapram se rozhodl, že nechce sdílet povinnosti kytary s dalším hráčem. Po dvou měsících s Iron Maiden se rozhodl odejít do důchodu. Koncept dvou kytaristů byl později základem mnoha songů Iron Maiden.

Paul Cairns - kytarista

Kytarista Iron Maiden krátce v roce 1979. Byl to první kytarista po třech letech vedle zakládajícího člena skupiny Davea Murraye, který se po návratu do skupiny v roce 1977 sám staral o předchozí povinnosti kytary.

Paul Todd - kytarista

Kytarista Iron Maiden, také krátce v roce 1979. Nahradil Paula Cairnse, ale po fotografování se skupinou ho jeho přítelkyně odmítla nechat pracovat dále se skupinou. V Iron Maiden byl po dva dny, než byl odstřelen.

Dave Mac - kytarista

Kytarista Iron Maiden, také krátce v roce 1979. Skupinu velmi zaujal svou osobností a hudebními schopnostmi, ale když poprvé na živo vystoupil se skupinou Iron Maiden, měl zřejmě hroznou trému. Po několika málo vystoupeních byl odstřelen.

Tony Parsons - kytarista

Kytarista Iron Maiden, také krátce v roce 1979. Připojil se ke skupině těsně před jejich prvním významnějším fotografickým výstřelem pro časopis Sounds.

S Iron Maiden se objevil na stopách „Sanctuary“ a „Wrathchild“ na albu Metal for Muthas z roku 1979. Jen po několika málo měsících byl nahrazen Dennisem Strattonem.
Vložil: Zuzik2411 ¤