18.Prosinec 2007
Ron Matthews - bubeník

Ron Matthews byl původním bubeníkem Iron Maiden. Se skupinou byl dva a půl roku od jejich založení - 1975, 1976 a část 1977. Byl prvním členem skupiny, kterého rekrutoval zakladatel Steve Harris.

Matthews byl odstřelen spolu s několika dalšími členy skupiny, kdy zpěvák Dennis Wilcock přesvědčil Harrise vyměnit členy. Později hrál s Torme/Mcoy v 80. letech.

Thunderstick - bubeník

Bubeník Iron Maiden krátce v roce 1977. Později byl ve skupině Samson. Na jevišti s oblibou nosil masku, jako profesionální zápasník. Je nedůvěryhodným spoluautorem písně Iron Maiden „The Ides of March,“ to je předělaná verze písně „Thunderburst“ od Samson.

Doug Sampson - bubeník

Byl třetím bubeníkem Iron Maiden. Ve skupině byl od roku 1977 do roku 1979. Předtím byl v jedné předchozí skupině Stevea Harrise.

Byl jedním ze čtyř členů skupiny, kteří podepsali kontrakt s nahrávacím studiem EMI, nicméně brzy potom onemocněl kvůli přísnostem cestování. Krátce před nahráváním stejnojmenného alba Iron Maiden byl nahrazen Clivem Burrem. Objevil se však na legendární demoverzi Soundhouse Tapes stejně jako v písni „Burning Ambition“ z úplně prvního singlu Runing Free

Neměli bychom si ho plést s Paulem Samsonem ze skupiny Samson, ve které bylo také několik lidí z Iron Maiden, včetně Bruce Dickinsona, Clivea Burra a Thundersticka.
Vložil: Zuzik2411 ¤