A pak že to nefunguje

08.Leden 2006

Zalozil jsem si profil na LTS povzbuzovan pruzkumy verejneho mineni. Nemohl bych kazdy z nich citovat, jedno vsak meli spolecne. Shodovali se v tom, ze to nefunguje.
Zase jednou se potvrdilo ono stare: media mini a clovek na ne stejne kasle :)
Zalozil jsem si profil a cekal. Po nekolika dnech mi doslo, ze vzhledem k mnoztvi lidi zde registrovanych, budu muset byt trochu asertivni. Takze jsem se jal prehrabovat se v tuctech tuctovych divkach v nadeji ze naleznu nejakou vyjimecnou.
Zde se potvrdilo pravidlo: kdo hleda najde. A take: stesti si sedne i na vola (ale to uz predbiham).
Po vyberu nekolika kandidatek jsem se pokusil o neco jako prvni kontakt. To melo za nasledek padesati procentni ubytek mych novych paru. Nastesti jsem uspel v tom nejsympatictejsim pripade a nasledujicich par tydnu si se svou vyvolenou dopisoval pres icq. Mezitim jsem dospel k zaveru, ze zbytek mnou oslovenych devcat pravdepodobne zrusil sva konta na LTS a utekl ke konkurenci. To me jen utvridilo v rozhodnuti pokracovat.
Nechce se mi unavovat jiz tak polospiciho ctenare podrobnostmi. Dulezite je, ze dobra vec se podarila (viz.: stesti si sedne....). Utvoril se tedy stastny par dvou kamziku navzajem si rozumejicich. Jsme spolu, jsme stastni, je to super, krasa, pohudka... A pak ze to nefunguje

přidej komentář