31.Květen 2009

nejradši bych se vrátila o nějakej čas zpátky,ale to bohužel nemůžu ... života si užívám,ale mám pocit že uplně zbytečně.. že mě pořád táhnou vzpomínky,který mi malinko změnily život-pohled na život... že né všecko můžu mít...ale mělo to tak být,abych si to uvědomila ...abych se zase něco přiučila ..

Od 13.5.2009 se ale uplně změnil můj život... aspoň moje přežívání u nás doma... Pořád to řve,pořád by to jedlo a pořád by to sralo xDD Malá Pajuška :*** je to nejkrásnější mimi na světě..vlastně -všecky mimi jsou krásný :)) ale ona je prostě vyjmečná a ... máme /stejnýho/ tátu ;) Děkuju ,za to ..za něj ... on mi moc pomohl ..a je na mě hodnej ,ikdyž xD umíme si říct svoje oba ..Prostě to je naše Lopatka...a ten co byl před ním ..?? ten pro mě už nežije ,zklamal nás všecky..byl a je lhář ! Lituju těch časů,kdy jsem kvůli němu dělala blbosti a nenáviděla svou mamku .. Upřímně..nechci se s ním už nikdy vidět!..

Back ?? jo tak akorát back in piča xD ale zas ,ani nee... už chci strašně zááářííí !!!! To bude sakra akce jako sviňaaaa!!! Tančírna nám bude málá ..xD u nás to taky nemělo chybu jak Paju tak Elicinečku jsme řádně zapily a budou zdraví jako sviň x)) si pište...

Vložil: _Petaak_ ¤