26.Únor 2009

Achjo ...smrt to je nejhorsi co muze bejt ...Nejvic mi Marcelka chybi ..! uz to bude 5 let ? ..pořád na ni vzpomínám -nejlepsi kamaradka..a ja ji ztratím ..jezis ..to co sme spolu mohly prozit ,byly by sme obe na gymplu ..a byly nejvic spolu ..!..vždycky to psani na chatu v 10 letech xD jak jsme nabalovaly ..hej nezapomenu nikdy,ale proc zrovna ona musela odejit ..

Je nejhorší když ztratíš strašně milovanýho člověka ... hodně důležitej člověk se vytratil z myo zivota ale z hlavy ne!...rakovina byla prostě silnější ...a on malo silný ...ale bojoval ..poslední pohled na něj mě rozplakal tak ze ..uplne  v pici z nej ..!..Děda můj jedinej nejhodnější ,nejbrutálnější ..!..poslední chvilky se s ním rozloučit byly ty nejtežší ...a ten věnec "vnoučata"...konec - nemohla sem .. a ty pisničky,uplně jak kdyby věděl co jak bude ...uplne moc to ladilo ...a strasne smutny to bylo ...vzdycky kdyz prijedeme za pozustalyma(za rodinou) tak to je hruza ,vybavi se mi to co bylo ... a sem nadne ..

15 let ...dnes ..ani sem ho nepoznala ..kezby bych mohla..kezby se to mohlo vsecko vratit a on by tam nehlidal v te zasrane restauraci ,proc zrovna ten den musela ta elektrika rupnout-vybouchnout..proc ? Jedinej strejda...a já ho nepoznám ..stesti co ? !..

ale zivot jde dal ................................................

Vložil: _Petaak_ ¤