14.Červen 2009
Včera byl fajn den :) hlavně večer... Aďa to přehnala xD znám zase pár nových lidí ... a hlavně ,konečně sem ho viděla a poznala :D nepochopíš ;) ... parádní dračí lodě,až na pár vyjímek ... ;)
Venku krásně,doma bude grilovačka...svědomí mě kouše...srdce mě bolí ..to je kombinace sakra ..ale co s tím ..nenadělám nic ... člověk by neřekl jak můžou ublížit změny ...Zaleží ,nezáleží?Chtít ,nechtít?Milovat,nemilovat?Trápit se,netrápit se?-moc otázek ,ale celkem důležitý..jo no ,ale jak pro koho ,někdo to neřeší a druhý si napláče do poštáře..
Sedím a čumím a spát se mi strašně chce...poslouchám tu Háárleje xD a Hříšný tanec :) ale k čemu to všechno,k čemu ta nádherná radost z mojí Pajušky,k čemu smích ze všeho kolem ..KČEMU?! nemám chuť se smát a ani se radovat,proč? třeba to jednou dojde těm,kterých se to týká ...chci jít dál,chci mít to co mám ,chci  usměv na tváří , chci upřímnost...ale chtít je krásný :( ae většinou hovno platný..zase jednou v haji ..zase jednou bez nálady..zase jednou se smutkem .. (Chci)Doufám ,aby se to vrátilo tam kde to bylo,usměv,radost,štěstí a LÁSKA!...prosím... (you change conduct account on me)

Vložil: _Petaak_ ¤