28.Únor 2009

Žijem jen jednou, tak jsme se rozhodly,že už od našich mladých let xD začnem kalit...a tak ,šak chapete ..

OurNight - jojo spím u sestřenky Iwett...Hej měli jsme kalit u ní  s tím že u ní nikdo doma nebude ,ale bohužel to nevyšlo a je tu s náma celá rodina ,tak se nepilo mnoo..Ale prej maj odjet o týdnu ,tak zakalíme xD máme prázky tak proč neee ? xD to bude akce ... a doufám že to vyjde ,pač jako se zas na něco těšit a pak aby to zase vyšlo to by mě teda pěkně naštvalo ..:( ale věřím tomu ,že to vyjde xD ..Hej mám uplně naplanovanou akci až budem VELKÝ xD pojedem někam na chatku s partičkou a budem si užívat :)) prostě jak říkkám žijem jen jednou a to se prostě musí slavíít a kalíít xD...už teď v těch našich mladých letech se nejvíc těším .. to bude :))

Jo a jsem nejvíc zvědavá co budem jako dneska večer dělat a kdy půjdem spát a kolikrát za noc na nás přijdou tetka se strýcem xDD ..že zase samozřejmě děláme bordel jak cíííp ..

Tu teď tak ležím a přemýšlím ,jak dlouho asi to naše rodinno-kamarádství vydrží,jeestli se nám splněj ty sny a tak ..a jestli jo tak to bude největší mazec xD uplně si to představuju jak budem za 10 let vzpomínat ,že jsem jednou u nich tady spala a že jsem o tomhle přemyšlela :) a smát se až do němoty xD

 

 

Vložil: _Petaak_ ¤