23.Duben 2009
Neřešit nic a jet jen dál ..v pondělí  budu možná nově bydlet .. Všecko bude od května jiný ... a snad dobrý ... mužská společnost mi může vlíst na záda ,protože to je jen banda blbů ,co neví co chcou (aspoň převážná většina..)  A  kdo není ať mi napíše ,ráda někoho takovýho poznám :) :D
Poslední dobou ,pořád sama doma ... a tak celkově sama samotinká xDD ... Ale,aspoň mužu jít kam chci ,s kým chci ...Free prostě :))
Už se blíži moje trojnásobné sesterství ,nebo jak to mám říct ,prostě malá Pája se narodí :)) strašně se na ni těšíííííííím ... roztomilý mimuško budu mít domá :))

Zavidím děckám ,co májí TÁTU ... ja toho svojeho "ztratila" před.......9 lety ?? ... Rozvedli se a byl konec.. POdle mě ,ztráta zajmu ,setkání ...a všeho ... postupem času ještě hůř.. teď? není to můj táta je to jen nějakej Jarda,kterej má svojí rodinu a na nás si ani nevzpomene(mě a segru) .. Je mi z toho smutno ,ale už sem si zvykla,vždycky tady byli nějací ti "tátové" ale žádnej není ten pravej ... Ten co by mě učil jezdit na kole,ten co  by mě učil jak se sama za sebe postavit... ale to sem se asi kvůli té ztrate hodne naučila-nedát se a prát se ... za to co chceš ..Ale chybí to ..
jeden člověk pořád říka že jsem typ holky co nevydrží u vařeni,ale spíš ty práce dělaný rukama (malování,vrtání,bourání,apod .. )..a nejsem žádný kopyto :D .. za tu dobu mě život naučil -nedát se a nebát se... Dík že mi tohle připomínáš,rozte mi po tom sebedůvěra jak sviňa.. Asi tenhle typ člověka,měl být můj pravej táta,třeba mi ho za tu dobu nahradí co tu bude... budu mu vděčná...
Vložil: _Petaak_ ¤