Marion Schweiz   27.Duben 2008


Příběh vypráví o jedné dívce jménem Marion Schweiz. Tahle dívka byla zavřena za několikanásobnou vraždu. Už léta se snažila dostat ven, ale vždy ji chytili a zavřeli jinam. Když už neměla žádnou fantazii, tak zjistila, že ve věznici pracuje jeden pán, který neměl jméno, s nikým se nebavil, neměl rodinu ani přátele. Jeho práce ve věznici zpočívala v tom, že kdykoliv někdo ve věznici zemřel, tak ho zabalil do černého pytle a odvezl ho na hřbitov.

     Marion dostala nápad, že by toho mohla využít, aby získala tak vytouženou svobodu, po které tolik toužila. Po dlouhém naléhání a přemlouvání starého pána dostala slib, že až někdo zemře, pomůže jí k útěku. Maroin čekala dny, týdny, měsíce a asi za 7 měsíců jí došel dopis, že někdo zemřel. Marion byla šťastná a těšila se ven. Přišla za starým pánem, který tam nebyl, ale v místnosti byly dva černé pytle, do jednoho si vlezla a čekala, po chvíli někdo přišel a pytle zavázal. Marion měla vypočítaně, jak dlouho ji vzduch v rakvi vydrží (cca 45minut), byla domluvena, že za tu dobu ji hrobař vykope.

     Za chvíli cítila Marion, jak je spouštěna do hrobu. Byla pohřbena úplně obyčejným způsobem. Po chvíli se jí začalo špatně dýchat. Vzpoměla si, že má v kapse jednu sirku, škrtla a chtěla se podívat, kolik je hodin a s kým je pohřbená. Uběhla skoro 1hodina a v rakvi ležela vedle toho starého pána se kterým byla domluvená.

     -Na náhrobku byl nápis "Zde leží Ludvík Schweiz" a na rakvi byl věnec s nápisem "Vzpomínáme na otce Marion Schweiz".......................

Denisa Fraňková

napsal/a: _Veeruuskaa_ 11:26 | Povídky Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Denulka_ 30.04.2008 18:55:52

DOST HRUBY!!!!