_Zuzli_Ada_

I love my live

O autorovi

Jméno: _Zuzli_Ada_
Region: Ostrava-město
Finded am that genuineII want with you spend the rest life loveare that what me buoy up I love you and will never in life will do not stopgo in for water - like for fish like air which breathe...
Můj profil

Kategorie
Poslední články
Archiv
Přátelé

24.10...blbý pocit | I writting
24.Říjen 2009
Já nevím...já mám ted v posledním týdnu takový blbý pocit ohledně mě a Kuby...Nevím proč...nelíbí se mi to ale nevím jak ten pocit ani řešit..Sice se blog skoro nikdo nečte tak jsem aspon ráda že to můžu napsat...Protože to co tu píšu nikomu neříkám..

Třeba to je pocit že už to končí..ale to není možné vždyt se milujem sice bydlíme daleko což mě sere a zase se někam chystá ale i tak...Nebo že se něco stane?Že něco nefunguje?Nevím nic a nevím kdo by mi mohl s tím pomoct.

V pondělí to bude půl roku co jsme spolu a myslím že se asi neuvídme...ale já to přežiju já jsem si zvykla..Vždyt když jsme spolu byli měsíc,dva nebo tři...tak se z toho nedělala věda.
A jestli se uvidíme tak vím co se bude dít...No snad je  to nějaká malá krize jak jsem mu včera řekla...Ale ráda by jsem znala na svoje otázky taky odpovědi...


Autor _Zuzli_Ada_ | 18:35  

Komentáře (1):

  • White__Digi říká...

    Řešit to nejde, pokud má ten vztah cenu tak to přejde.

Přidej komentář

<< Domů