Jmenujem se Jarmilka a Boženka a Váš časopis si půjčujeme bez dovolení od svých vnuček. Jsme z něho moc nadčené a litujeme, že nejsme dnešní týnejdrřži. Teprve nyní se dovídáme, že jsme se celý život líbali špatně, a že za naše spodní prádlo by se styděla i Marie Terezie!
Největší trapas našeho života se však nestal za našeho mládí, nýbrž právě před týdnem. Oldříšek slavil minulý týden své 90.narozeniny. Na megapárty jsme se chystaly již 3 měsíce, aby vše dopadlo podle plánu. Nechaly jsme si udělat i novou zubní protézu(pro ušetření jednu dohromady, jedna kouše u oběda a druhá u večeře).
Pařba se rozjela. Vypili jsme 14 Myslivců a Oldříšek si nás chtěl vzít do trojky. Není pro nás ženy z Domova větší cti, nežli jiít s Oldříškem. Už jsme byli ve spodním prádle poslední modní vlny (růžová v kombinaci se zelenou a žlutou), když si Boženka uvědomila, že máme pouze jedny zuby!!!!!!!!!!!!!!!! Celá zrudla, chtěla utéci, ale Oldříšek zamkl. A tak jsme musely s pravdou ven. Náš idol se tak smál až mu vypadla jeho vlastní, čistě vyčištěná, protéza. Bohužel mu ji Jarmilka v tom zmatku rozsedla. Dvě stoličky se jí zapíchly hluboko do zaděčku. Křičela tak mohutně, až přiběhla vrchní sestra a vynadala nám. Od té doby máme zákaz dívání na Dallas. ALE my se nevzdáváme! Oldříšek ukrad noutbuk a učí nás serfovat. napsal/a: _respect_girl 17:11 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář