13.Prosinec 2007, napsal andy516 v 20:14
Budeme se pohybovat ve svete, kde nejsou city, nebo jsou podmineny rozumem.

Jsou dva, par. Ona je pro nej to nejlepsi, on je pro ni to nejlepsi.
Ale co kdyz jeden potka nekoho lepsiho? Tim padem by mel chtit jeho/ji.
A jaka je sance, ze ten puvodni bude pro toho novyho opet lepsi, nez ten, koho ma doted, pokud ma?
Teoreticky pri tom mnozstvi lidi, ktere kazdy potkava a vzhledem k tomu, ze kazdy kazdeho po case trochu omrzi, by se ty vztahy mely stridat o hodne rychleji.
Potkal/a jsem nekoho lepsiho, nashle pane/slecno 69%. Kdyby se hodnoceni "dobrosti" nosilo na cele, tak by se clovek mohl behem odpoledni prochazky treba trikrat dat s nekym dohromady a rozejit se.
Ja mam 72% a ten ma 79% dokonalosti, tak chci jeho. A bude me on chtit?
Melby se Pan/Slecna 79% vubec zahazovat s nekym s pouhymi 72%? Pokud bude chtit vztah pro to, pro co v nejhlubsim podvedomi vsichni, reprodukci, tak by akorat prisel/prisla o sanci mit potomka s lepsim genetickym materialem.

Ovsem - zeny chteji vztah ve vetsi mire kvuli reprodukci a ne uleveni si od potreb reprodukce nez muzi.
Proto, pokud je osoba 79% muz, mu nedela problem tu reprodukci zkusit, kdyz to vyjde, tak budu mit o jednu sanci na pokracovani rodu vic (podvedome - druhu), nebo si aspon od reprodukcnich potreb ulevim. Nemusi cekat 36+6 tydnu jako zena, nez bude mit dalsi moznost. Chytrejsi z vas asi poznali paralelu s realnym svetem. Takze az vas partner podvede, tak on za to nemuze, on jenom posloucha prirodu. jak dobre vite ;).
A ted jsem se uplne odpojil od toho, o cem jsem chtel psat, i kdyz nevim co to bylo.

....Takze zena, 79%, by si mela  moc dobre rozmyslet, jestli s panem 72% bude neco mit, to ona prijde o 36+6 tydnu produktivniho zivota, za kteryzto cas mohla mit potomka s panem 85%, kdyby necekala dite s panem 72%, ktereho vylejou z VS v prvaku.
Takze proto musi byt chlapi ti, co se za za zenskymi musi plazit a zkouset namlouvaci ritualy, pricemz potlacuji hrdost, ktera je ale ve spouste z nich uz potlacena na nejnizsi moznou miru....Prece jenom na cele nikdo relativni index dokonalosti nema, a vic nez tech pet davek semene za den stejne nevyuzije (no...:).
A co kdyby byli vsichni dokonali? Ze sveta by zmizelo 70% pricin vsech depresi, 80% pricin touhy po uspechu, krase....kdo vi, treba by nebylo pro co zit. Kdyby byli vsichni dokonali, tak je dokonaly svet -> nebyly by potreba penize, veci by meli vsichni kolik by chteli (dalsi duvodyn ezit)...Nebyla by pycha, zavist, radost, nic....

No...tak jsem nevyresil nic, z uvah vynechal tri miliony logickych argumentu, ale zabil jsem dobre pul hodiny ;).
 
Komentáře (8):


V 15.12.2007 14:48:22, andy516

Inu dobra...tak aspon dodatek, ze ten clanek byl tim co pravdepodobne myslis asi inspirovan, ale psal jsem to vazne spis obecne.

V 15.12.2007 14:18:11, tele.kom

jó to sem fakt byl... no zřejmě si to pochopil, ale radši tu nebudeme svoje teorie ventilovat. Co když to někdo bude číst

V 15.12.2007 14:06:51, andy516

Chapu chapu :). Ty jsi byl asi fakt opilej co? :D A rady jsou vazne na hovno, to mas pravdu. A taky jaksi nevim, na co presne se mam vysrat. Teda asi tusim, zalezi jak si myslim, ze jsi pochopil ten clanek, ale nebudu se ztrapnovat reakci na tvoji reakci, o ktery presne nevim na co je. Fuj to je slozity

V 15.12.2007 01:47:39, tele

to je fakt pdel když to čtu :D

V 15.12.2007 01:47:04, tele

hehe.. já fakt nechtěl říct že si na hovno.. Chtěl sme tim říct že rady sou na hovno... chápeš

V 15.12.2007 01:45:08, tele

Já o Darwinovi čet docela dost, a pozor - nejenom wikipedie, a asi máš svym způsobem pravdu, jak na ten tvuj článek tak vzpomínám, ale když sem to čet tak sem byl hrozně ospalej a teď sem prozměnu hrozně ožralej.. Asi tak nějak jako bych nebyl ožralej už hodně dlouho, skoro jako kdybych byl zhulenej. Což je s ohledem na to že sem hulil celekm logický, ale to je fuk. Vlastně sem chtěl říct něco uplně jinýho, ale jelikož nevim co tak se budu zamylset. Mezitím však si říkám, že se semnou nikdo v tohmle stavu nechce bavit, protože zřejmě nedosahují mojí úrovně. Což mě poměrně štve, ale což, našel sem si svoji parafrázi což je velmi důležitý. Tak ale teď už fakt nevim co sem ti chtěl říct.. Pokud chceš velmi přátelskou radu kterou si snad ani naše přátelstvá nezaslouží, tak se na to vyser... Což se samozřejmě velmi lehko říká, neřkuli těko dělá.. Velmi dobře to chápu, ale přece jenom je to rada a ty si vždycky na hovno... mno. Tak to je tak asi možná věchno... C ya

V 14.12.2007 18:06:32, Andy

Precti si Darwinovu teorii vyvoje druhu a pak mozna pochopis :D. NIN forever bratre

V 14.12.2007 18:02:27, telee

zajímavý... moc sem to teda nepochopil, ale posloucháš Nine Inch Nails což znamená že to musí být pravda...