10.Listopad 2007,13:16

ZA PLOTEM  

Pro zvířátka, která byla zvyklá shánět potravu v lese, kde žijí, se po probuzení objevila komplikace. Jejich les si během zimního spánku, lidé přestavěli na luxusní vilovou oblast, která je obehnána živým plotem.  ... a kde tedy sehnat jídlo ? ...jedině "za plotem"

Na štěstí je tu po ruce světák mýval RJ, který se vyzná v civilizovaném životě. Navíc se mu hodí naivní, světa neznalí pomocníci, sám má totiž za úkol pro silnějšího medvěda sehnat do úplňku měsíce jídlo. A tak se v milém animovaném pojetí rozjede scénář, který znáte z hraných filmů. Odvážný sympatický hrdina, který rád riskuje, se dostane do průšvihu a musí silnějšímu (bossovi) sehnat to, o co jej připravil. Náhoda ho dostane do nezkažené společnosti (rodiny zvířátek). kterou využije, aby dosáhl svého. Víc již neprozradím. Snad jen, že vše dobře dopadne, že zvířátka ovládají dokonale nejmodernější techniku, že uvidíte animované scény jako z filmu "Past", nebo že i pro odpadlíka nakonec nejvíce znamená přátelství a rodina....

 

 

 

 

 

 

MARIE ANTOANETA

 

Sofia Coppola přináší úchvatný a citlivý obraz neklidného života nejproradnější ženy dějin - Marie Antoinetty. Prokletá mladičká princezna v podání sexy Kirsten Dunst se právě provdala za mladého netečného krále Ludvíka XVI. Uprostřed královského dvora plného skandálů a intrik se Marie Antoinetta cítí osamělá. Okolnosti ji donutí vzepřít se urozenému i prostému lidu a svým životem podobným rockové hvězdě si tak nad sebou jednou provždy zpečetí svůj osud. Coppola jako režisérka opět kouzlí...Očaruje Vás ... Skvělá kamera, trefná rocková hudba, úžasná Kirsten Dunst..

 

 

 

 

INTERVIEW S UPÍREM

 

Noční San Francisco 90.let. Novinář Molloy poslouchá pohnutý příběh podivně bledého mladíka Louise (Brad Pitt), který před necelými dvěma sty lety přestoupil práh lidské nesmrtelnosti a stal se upírem. S věcným klidem líčí všechna svá setkání s lidskou krví a se smrtí ...

 

 

 

 

 

 

UTRŽENÝ ZE ŘETĚZU- Tenhel film zbožňuju a hlavně Dannyho(JET LI je výjmečnej)

Tohle je příběh o Dannym (Jet Li), otrokovi, který většinu života strávil bez jakéhokoli vzdělání. S osobností a myšlením malého dítěte se naučil pouze jedinou věc: jak bojovat. Jeho vlastník Bart (Hoskins) jej donutil nosit obojek.

Danny byl vybrán jako bojující stroj, bojující v ilegálních gladiátorských klubech, kde pro Barta vydělává spousty peněz. Po autonehodě, při které Bart upadne do kómatu, se Danny setká se slepým ladičem klavírů (Freeman), který žije na útěku, protože zná tajemství, o které jde několika špatným chlápkům. Používá hudbu, aby naučil Dannyho o světě a pomohl mu stát se člověkem.

 

 

 

 
vložil: b.e.r.t.u.c.i.a
Permalink ¤


0 Komentáře: