bausik

bike

 

pecka recepti

Zpracování konopí za účelem konzumace má dvě hlavní pravidla:

1. Aby bylo THC v organismu účinné musí projít tepelnou úpravou
2. THC je rozpustné v tucích a alkoholech. Není rozpustné ve vodě.

Základemvětšiny receptů je máslo. Je to tuk, takže se v něm rozpustí THC a dáles ním lze nakládat stejně jako s obyčejným máslem.

Marihuanové máslo:
Detevřít vodu. Do vařící vody vhoďte máslo. Až se máslo ve vodě rozpustí,přidejte co nejdrobněji nakrájené konopí. Může být sušené i čerstvé.Mohou být i samčí rostliny a může být komplet celá rostlina. I stonek!Idea je následující: V másle se rozpustí THC a ve vodě se rozpustílátky chuťově nežádoucí. Vařte směs vody, másla a trávy, alespoňhodinu. Čím déle, tím lépe. Varuji, po hodině bude celá kuchynězamořena zápachem marjány. Na závěr přefiltrujte směs přes nějaképlátno, nebo třeba přes kávový filtr. Získanou nať vyhoďte. Směs vody amásla dejte do ledničky. Máslo ztuhne a půjde oddělit od vody. Voduvylejte, máslo si užijte.

Čokoláda:
Postavte dva hrnce nasebe tak, aby dno horního tvořilo víko spodního. Do spodního hrncedejte vodu a uveďte ji do varu. Do horního hrnce, který je ze spoduzahříván vřící vodou, takže jeho teplota nepřekročí 100 stupňů celsia,dejte rozpustit marihuanové máslo. Přidejte kakao a cukr, rozmíchejte.Míchejte důkladně, aby se cukr dobře rozpustíl. Můžete přidat kokos,oříšky, mléko... Nechte ztuhnout v ledničce.

Bhang
2 hrnky vody
1 unce čerstvé marihuany
4 hrnky teplého mléka
2 polévkové lžíce loupaných a drcených mandlí
1/8 čajové lžičky garam masala (směs hřebíčku, skořice a kardamonu)
1/4 čajové lžičky mletého zázvoru
1/2 až 1 čajová lžička růžové vody (co to je?)
1 hrnek cukru
Uveďtevodu do varu. Přidejte marihuanu, přikryjte pokličkou a nechte asi 7minut vařit. Vodu zceďte do jiného hrnce, vymačkejte tam i všechnuzbylou vodu z konopí. Konopí dejte do hmoždíře, přidejte dvě čajovélžičky teplého mléka a rozmělněte dohromady. Vymačkejte mléko z trávydo jiného hrnce. Opakujte, dokud nespotřebujete asi půl hrnku mléka(4-5 krát). Marihuana je nyní na kaši. Přidejte k ní drcené mandle atrochu teplého mléka. Dejte do hmoždíře a rozmělněte na pastu. Pastuvymačkejte, a postup opakujte, dokud vám nezbyde jen pár vláken azbytky z mandlí. Tento zbytek zahoďte. Zkombinujte všechny tekutiny,které jste získali včetně vody, ve které se konopí vařilo. Přidejtegaram masala, zázvor i rosewater. Oslaďte cukrem, dolejte zbylýmmlékem. Vychlaďte a radujte se.
Příprava je poměrně pracná. Toto jídlo je určeno jako oběť pro Šivu.

Koncentrovaná travina:
Tento recept není do kuchyně, hodí se spíše do laboratoře.
Zalejterostlinný materiál alkoholem (čistý líh, isopropylalkohol, vodka...).Nechte několik dní stát. Do alkoholu se uvolní THC. Alkohol slejte,rostliny vyhoďte. Alkohol destilujte. Případně nechejte odpařit, ale toje škoda, dá se použít vícekrát. Po odparu zbyde mazlavá hmota, což jekoncetrované TO. Lze kouřit, nebo jíst. Opatrně je to silné.

Autor bausik
Dne 13.Srpen 2009
V 08:16
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář