Óda tanečníkovi   20.Duben 2011


Ten den jsem spatřil to, po čem jsem tajně toužil.

Chtíč jež mi nedovoloval spát a zakořenil hluboko uvnitř mých útrob nepatrnou naději, že ukojím tu vášeň jež mě oplzle objímá.

 

.  .  .

 

Spatřil jsem ho, jak vášnivě tančí mezi paprsky slunce. Zcela ovládán smyslným Ďáblem v těle. Vzrušoval mě každičký jeho výkop a trhavé pohyby rukama. Jakoby mi s každým dalším tanečním krokem trhal srdce na kusy. Tak moc dobrý byl!
Stál jsem skryt ve stínu a chlípně jsem pozoroval tu nádheru, jež se přede mnou naskytla. Táhla mě k němu tajemná moc, která tryskala z celé jeho existence.
Zaslepen tou nádherou jsem si přál být kapičkou potu na té zlatavé pleti a prozkoumat tak každý sval na jeho vypracovaném těle. Přál jsem si, aby se mě smyslně dotýkal hubenými dlouhými prsty tak, jako se dotýkal on sám sebe. Přál jsem si ho vlastnit! Ukojit na něm vášeň co mnou proudí. Násilně si brát to Andělské tělo a zuřivě líbat ty narůžovělé rty. Nechávat ho dívat se na mě, zatímco ho umučím v jeho kráse.
Tajně doufám, že podlehne mému šarmu. A kdyby se koťátko vzpíralo, nasilím ho uzavřu ve své lóži.
Už Nikdy se ho Nikdo nedotkne špinavýma a chamtivýma rukama toužícíma po něčem tak zářivém jako je On. Každého zabiji pomalou smrtí neboť má nezkrotná žárlivost mě k tomu dožene!
Jsem poblázněn . . .
Vzrušen!
Ach, Ty jež máš vlasy zpletené ze slunečních paprsků, buď Mým!
Ty jež jako gazela tančíš mezi stromy a svádíš mě k hříšným myšlenkám!
Řecký Anděli!
Má modlo, obklopená rudými rozkvetlými růžemi!
Klaním se Tvé kráse a vražedné smyslnosti.
Líbám ji. napsal/a: bibi666 10:46 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář