Deník blondýnky řidičky

5. leden
A je to, mám řidičák! Konečně můžu řídit auto a nemusím poslouchatinstruktora: "Tady je zákaz vjezdu!", "Jedete v protisměru!", "Pozor natu starou dámu! Brzděte! Brzděte!" a podobně. Nevím, jak jsem to mohlaty dva roky vydržet!

8.leden
Autoškola zorganizovala party na oslavu mého odchodu. Přišli všichniinstruktoři. Jeden se mi svěřil, že se za mě šel pomodlit, druhý mělslzy v očích a všichni společně tvrdili, že se při této příležitostiopijí. Bylo to velmi příjemné, ale myslím si, že až taková oslava bylatrochu přehnaná.

12.leden
Koupila jsem si auto. Musela jsem ho však nechat v prodejně, abyvyměnili zadní nárazník. Při odchodu jsem totiž namísto jedničkyzařadila zpátečku. To bude tím, že jsem už týden neseděla za volantem.

14.leden
Konečně mám svoje auto. Při odchodu z parkoviště jsem byla tak šťastná,že jsem se rozhodla udělat si výlet. Ostatní řidiči měli stejný nápad.Jezdili za mnou a troubili jak na svatbě. Nechtěla jsem být nepříjemná,tak jsem se připojila k jejich hře a zpomalila z 10 na 5 km/h. Všem seto moc líbilo a troubili ještě víc.

22. leden
Mám úžasné sousedy. Vyrobili tabulku s velkým nápisem: POZOR PŘIPARKOVÁNÍ! Bílou barvou pro mě vyznačili velký box na stání a zakázalidětem hrát si venku, kde parkuji. Všechno proto, aby mě mocneznervózňovali. Je to velmi
milé...

31. leden
Všichni řidiči na mě troubí a dělají různá gesta. Je to milé, aletrošku nebezpečné. Když mi jeden chtěl cosi říct, nevěděla jsem, kdenajít čudlík na otevření okna. Když jsem ho hledala, tak jsem do někohonarazila. Naštěstí jsem jela svojí výletní rychlostí 10 km/h.

19. únor
Město je velmi špatně osvětlené. Dnes jsem jela poprvé autem v noci acelou dobu jsem musela mít zapnuté dálkové světla, abych lépe viděla.Ostatní řidiči si mysleli to samé. Když mě spatřili, také si zapnulidálková světla a troubili. Je to trochu nebezpečné. A takhle troubit byuž neměli, ruší lidi.

26. únor
Dnes jsem měla nehodu. Nedařilo se mi odbočit z kruhového objezdu. Bylona něm totiž moc aut (nechci přehánět, ale byly tam přinejmenšímčtyři). Jezdila jsem pořád dokola, držela se středu. Čekala jsem nasvojí příležitost, do té doby, než jsem se unavila a narazila dopomníku ve středu objezdu. Myslím si, že by měli omezit dopravu nakruhovém objezdu na jedno auto.

3. březen
Pronásleduje mne neštěstí. Když jsem vyjížděla z garáže, omylem jsem sispletla brzdu s plynem. Narazila jsem do auta přede mnou a rozbila mucelý pravý bok. Auto náhodou řídil instruktor autoškoly, který mi dalřidičák. Dobrý člověk, o tom netřeba pochybovat. Trvala jsem na tom, žeje to moje chyba, ale on jen velmi slušně opakoval: "Bože, odpusť mi!Bože, odpusť mi!".

O autorovi

  • Jméno castule
  • Bydliště Zlín
  • normalni ogara co sa rad seznami....kdyz napisete tak se zlobit nebudu.Kdo dava prednost icq tak 262-524-793
Můj profil

Poslední návštěvy