16.Květen 2007,09:24
     Jo, tohle je DŮLEŽITÉ: jestli pořád ještě máte jako mou úvodní fotku holčinu v tmavých věcech s kabelkou přes rameno na pozadí Velkého sálu Lucerny, tak vězte, že to nejsem já, ale moje nejlepší kamarádka! Hezká, žejo? :) Jedná se o velice nepříjemný šprým, který si na mě vymysleli páni "autorizuji fotky" a mě se to pořád nedaří vyřešit a napravit.
     Abych jen neházela špínu na ně, můžu si za to samozřejmě trochu sama. Neměla jsem si do fotek dávat samotnou mojí kámošku, to určitě. Ale než jsem se stihla rozkoukat, tak místo aby mi zautorizovali dříve vložené fotky, zautorizovali tuhle a rovnou jí šoupli jako hlavní :( A já jsem až daleko a hluboko za ní na těch dalších fotkách. Nejde to odstranit, vyměnit, přesunout... nic! A pánové "zautorizuji vám fotku než stihnete lusknout prsty na noze" na moje zoufalé zkazky nereagují. Ignoranti!
     Takže tímto zároveň žádám o radu. Víte-li někdo, jak na to, co mám zmáčknout, kde podržet, na co přitlačit, aby už tahle fotka navždy zmizela z mého profilu, ne však dotyčná kamarádka z mého života, tak prosím poraďte v komentáři. Že ď..!
 
vložil: coccinella
Permalink ¤


0 Komentáře: