29.Květen 2007,08:58
    AllStar Cheerleaders České Republiky, jejichž členkou je mi ctí být, se tento víkend 26.-27. 5. zúčastnily otevřeného Mistrovství Evropy v cheerleadingu. Soutěž se konala stejně jako předchozí léta v úžasném zábavném Movie Parku v Bottropu (Německo).
Kdo neviděl, neuvěří! Na několika čtverečních kilometrech můžete najít tolik horských drah a dalších adrenalinových atrakcí, že se až tají dech. A pak vejdete do takové nenápadné haly a nestačíte se divit podruhé. Stojíte jak přikovaní a sledujete show těch nejlepších cheerleaders v celé Evropě. Nádrehrná akrobacie, energií nabité tanečky a pyramidy, které byste si nevysnili ani v těch nejdivočejších snech, to vše se tu opravdu odehrává přímo před vašima očima!

    Po prvním semifinálovém dni, kdy postupuje do finále pět nejlepších týmů, jsme byly čtvrté z deseti týmů v naší kategorii. Usínala jsem s únavou z atrakcí i soutěžení a s nadějí, že bychom přeci jen... mohly dosáhnout ještě o malinký kousíček výš.

    Neděle - finále. Opět dopoledne na atrakcích, trochu shoppingování... Ale pak už koncentrace jen na výkon. Kolem jedné jsme byly fandit jedné naší AllStarce - Šárce, která se zúčastnila kategorie Individual. (Do toho bych asi nikdy nešla. Stojíte sami uprostřed plochy a všichni se dívají jen na vás. Brrr! A´t žije týmová práce!) Ukázala pěknou sestavu a vybojovala krásné šesté místo, přičemž před ní byli tři kluci. To znamená že z holek byla třetí! Super, Šárko!

    A pak bylo na řadě naše vystoupení. Trocha nervozity v zákulisí a už nás volali. Jely jsme na plné pecky, tak čistě jako snad ještě nikdy předtím! I trenérky Bára a Jana byly nadšené. Teď jen aby se to líbilo i porotcům... Vyhlášení výsledků, veliké napětí a jsme... TŘETÍ!!! Jupííííí!!!!!
Je to zatím největší AllStarovský úspěch. Loni jsme byly na tomto mistrovství páté, předloni čtvrté. No, takže teď už zbývá jen druhé a první! Tak uvidíme příští rok...

    Chtěla bych tímto poděkovat trenérkám a všem holkám v týmu, ze to jak jsme makaly a co jsme dokázaly. Takže DÍKY ALLSTARS!!! Love you all!
    It´s All Star Time!
 
vložil: coccinella
Permalink ¤


0 Komentáře: