Doublebob Tour 2007

03.Září 2007

    Dnes jsme se tu sešli za účelem sepsání reportáge z naší velké cesty. Tu to cestu jsme uspořádali ve dnech 14.-17. srpna roku páně 2007. Jeli jsme legendárním strojem Škoda 100 v provedení limuzíne. Tedy začli jsme v Sokolově na parkovištátku u Lidlu, odkud jsme dál cestovali za hranice Sokolova, přesněji nejprve do Mariánských Lázní. Tam jsme měli první meeting s Jarouškem. Sice ho neznate, ale to je jedno. Naše kulatá kola se po doublebob roztlačeňá rozjela do Boru u Tachova. Tam jsme měli druhý meeting s panem a paní OuHarovými. Kde jsme si po chvilce nechali na trika nažehlit nápis DOUBLEBOB TOUR za padesát korun hotově a ve stravenkách. Z Boru jsme se vydali do západočeské metropole Plzeň na náměstí, kde s námi nikdo nechtěl mluvit. Po nějaké té hodince jsme se vydali k bordelu Pamela, kde jsme to pořádně rozjeli, tedy spíše Hraboš mě rozjel. A po řádném rozjetí a ucpání vozovky  naším vozidlem jsme mohli pokračovat do cíle etapy a tou byl Písek v jižních Čechách. Kde jsme si u tamní řeky Otavy umyli gule před vodákymi. Pak jsme si dali večeřu, popili pifo a další, pohráli s gulema na gulečníku a pak šli do limuzíny spát. V této jsme si to pořádně rozložili a řekli si doubro noc brouku, bohužel jsem musel pooteřít okénko, paač se nám se zavřenými očky oteřili zadní vrátka. Ráno nás zastihlo za orosenými okny. Mluvě o ranní erekci, opodál jsme spatřili rybářa. Tento si hrál se svým prutem a lákal na něj kačenky, které pak upluly k nám a dívali se kterak si čístíme zubiti. Entrř.

Projeli jsme Táborem, pak jsme boli na hradu Choustník, Třebíč, Náměšť nad Oslavou kde jsme tankovali a bylo nám umyto okénko za 2 x 20 Kč. Bo ty slečny mycínky byly dvě. Dále jsme pokračovali přes plno buzerantů v Brně do Přerova. Tady jsme zapaltili 35 krone za vstup do bazénu, kde jsme si vysprchovali gule. Nýbrž čisté gule základ dobré vůle. Čisté a spokojené nás čekalo TESCO TESCO, kde jsme museli zakoupit destilovanou vodu, kterou jsme nalili do chladiče a zbytek na trávu. Ale baterka by taky chtěla. A protže se baterka styděla promluvit, tak jsme jí nechali o žízni. V perfektní restauraci U Garáží, kterou nikdo nezná, jsme si dali večeřu, kde nás obsluhoval sršeň. Pak jsme ochutnávali pivo Zubr ve společnosti jedné slečny a potom jeli na vesnickou zábavu ve společnosti jedné slečny + 1. Tato zábava byla dobrá levná, a krátká, chtěli jsme se více napíti, ale bylo nám sděleno, že již musíme jíti. A šli jsme. Spát. A bylo nám ustláno přímo královsky. Spali jsme v červeném roomu a ráno jsme dostali zadarmo snídani. Entrř.

Z Přerova vyjeli jsme hbitě kolem cikánů směrem Olomócký tvarůžek, Pardubický perníček, Kolínský masakr motorovou pilou a Pražský zácpa. Praha je hnusná, špinavá, špatně značená coura. Najeli jsme tu kurva 50 kiláku úplně na hovno. Ale nakonec jsme aka_romikuv apartment na Lhotce přece našli. Dali  jsme si nějaké to pivo, šli spát a ráno se probudili. Entrř.

Ráno jsme roztlačili, teda já, na parkovišti lehce z kopečka a pak ještě jednou na frekventované křižovatce. Nemusela to býti taková sranda, kdyby si ta baterka řekla o tu destilovanou vodu, co jsme vylili. Přes Kladno nám buzola ukázala jasný směr dom. Nutno představit technologii naší buzoly. Takže tzv. Czech doublebob buzola se skládá ze dvou polévkových lžiček a jednoho ešusu, to celé dáno dohromady za zadním oknem limuzine nám dává buzolu, která se vždy ozve, když jedem správným směrem. Proto jsme nemohli zablouditi.
Slavnostní přivítání v Sokolově bohužel neproběhlo tak jak jsme si přáli a to proto, že nás už nikdo nečekal. Tedy jsme oslavili sami u Lidlu a pak dobrým obědem. Tádýdádý dá. napsal/a: doublebob 15:59 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář