28.Říjen 2009
====Chutě jako prase ====
Potřebuju se vypsat z pár sraček co mám v palici.A je mi jedno že si to někdo přečte i když je to dost osobní . Možná to i chci nevim. No jde o to že jsem půl roku venku z komunity a všechno se daří, práci mám stálou, svuj vlastní byt.ten sem si vždycky přál. Vždycky když hráli tu písničku od Ready Kirken - Zejtra mám ....  tak sem si tak snil o tom bytečku kde si budu jen tak žít a snít a těd ten byt prostě mám no co víc bych mohl chtít že. No zní to možná neuvěřitelně ale já mívám někdy brutální chutě se sfetovat jako to prase.
 Jsem rok a půl čistej jak lilie mám negativní a odmítavej postoj vůči všem drogám i alkoholu ale i přes to že perník nenávidím bych se někdy zmastil jak pes ale prostě to už nejde, nemůžu si dovolit takovej zkurvenej luxus.
Moji známý z léčby padají jako hrušky.Člověk se kterým sem se znal rok kterej abstinoval a byl přesvědčenej že už nikdy nechce tak najednou prásk a zase  smaží.Já ho za to nenávidim za to že to vzdal a za to že sem o něj přišel, protože prostě tím že začal brát, tak sem od něj šel pryč.Je to dobrej kluk ale takle je pro mě rizikovej jako prase.
Chtěl bych mu nějak pomoct ale nejde to.Je to pro mě nebezpečný už jenom tím že se mi svěřil ve mě odpálil šilený chutě. 3 dny sem měl brutální chutě ůplně na všechno co sem kdy měl, nemohl sem spát a pořád nato musel myslet.A ted přichází ten paradox - Já sem nasranej za to že znovu začal a sám bych to chtěl.Když to na mě přidje rozjedu si takovou soukromou terapii.Dva lidi v jednom mluvim si nahlas jakoby rozhovor dvou lidí.Ten feťák a ten abstinent a rozjdeu si terapii a vždycky mi to zabere a většinou to netrvá ani moc dlouho, takže aspon že tak. Mívám taky dost často noční můry a zrovna o jedný napíšu druhej článek bude to vyprávění toho snu ......
vložil: fermesis ¤