dokonalý člověk?

autor: flour_aka_croissant | 26.Březen 2008

Kolikrát za život se lidé řeknou něco o dokonalém člověku, buď, že neexistuje, chtěli by někoho takového znát.. cokoliv, ale všichni jsou si vědomi toho, že nikdo takový není.

Já tvrdím opak. Jednu dokonalou bytost, rozdávající radost spoustě lidem, jsem poznala. Viděla jsem ji jen jednou v životě a povídala si s ní. Bylo to plné barev jako ona sama. Každý jí říká duhová víla. Myslím,že víla doopravdy byla.. jenže neunesla váhu života. Před pár dny skočila z mostu..

Její smrt pro mě byla šok a pak se vystřídala škála pocitů. Země ztratila člověka dokonalého,třeba jen v mých očích,ale dokonalého..

Na lidech.cz je její profil: dreadate.howinko a k němu a komentářím pod profilem není co dodat.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Bibi19 19.04.2008 19:10:45

Škoda že to jen čtu a nemůžu k tomu dodat to že jsem takovýho člověka potkala taky. Nepotkala a asi ani nepotkám. Zajímavý ale je, co si pod pojmem dokonalý člověk představuje zbytek konzumní společnosti..
Když se na to kohokoliv zeptáš, řekne jméno retušované clelbrity, nebo nějakou takovou hovadinu. Osobně ale, na druhou stranu, nevím co bych na to řekla já sama. Je to tím, že jsem schýza, jsem divná a nikdy nebudu normální, nebo nechci, nebo aspoň do té chvíle, než se jako ten divokej kůň zlomím a budu ochotná přijímat tohle všechno, čemu lidi z paneláků říkají život.¨
Na ten profil kouknu. Jsem ráda, žes to sem napsala.