04.Červen 2008

Časopis Extra PC – spíše zklamání | PC

Již je tomu téměř rok, co mám předplacený časopis Extra PC. Až mi ale od vydavatelství přijde po uplynutí předplatného nabídka na jeho prodloužení, jistě tak neučiním. Proč? Osobně jsem si časopis předplatil hlavně kvůli DVD příloze a doufal jsem, že se tak dočkám plných verzí užitečného softwaru, jako je běžné např. v časopise Computer. Taková plná verze se však na DVD příloze tohoto časopisu vyskytuje spíše jen náhodou. Místo toho jsou obrovskými titulky na obalech DVD vyzdvihovány programy jako CDBurnerXP, což není nic jiného, než obyčejný freeware.

 

Abych ale časopisu pouze nekřivdil, uvnitř něj se nacházejí kvalitní a věcné články, recenze i testy. Grafická zpracování je spíše věcí osobního vkusu, mě osobně však přijde příliš barevné a méně přehledné, než u konkurence.

 

Zájem o PC časopisy obecně klesá – dobře tomu rozumím. Kvalitní články a recenze si v dnešní době může každý přečíst na internetu zadarmo. Pokud očekáváte něco víc (něco opravdu extra), časopis Extra PC spíše nedoporučuji. Zejména díky chabým přílohám.

 

 

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů