04.Červen 2008

Rodiče mě nutí jet k moři | Osobní

Jet s rodiči k moři. Na tom samozřejmě není nic špatného. Obzvláště, máte-li takového sourozence jako já, který vám tu nudu s rodiči trochu oživí. Jel bych rád.. jen kdyby… se na všem tak hrozně nešetřilo!

Posledně jsme jeli do Itálie. Samozřejmě jsme, v rámci úspor, spali ve stanech. Když nás během pobytu překvapila větší bouřka, měl jsem opravdu obavy, aby se nám to celé nezřítilo na hlavu. Stravování bylo, jak jinak, vlastní. Celý týden jsem pojídal dovezené sáčkové jídlo z domova, tyto „lahodné“ pokrmy se vařili na miniaturním stanovém vařiči a jedlo se z umělohmotných talířů. Nechci vypadat bůh ví jak rozmlsaně, ale jet do Itálie a nedat si tam italskou pizzu, to jednoduše považuji za hřích.

 
Po této dovolené jsem po příjezdu do ČR jasně řekl rodičům, že na takovou dovolenou už s nimi v životě nepojedu. K mému zděšení jsem však včera zjistil, že se plánuje další takový pobyt u moře. Bylo mi sděleno, že nezáleží na tom, jestli chci jet, nebo ne. Že se to prostě zaplatí a já budu muset jet. To je ale hezký přístup, že?

 
Tak vám nevím, co dál.. podřídit se a jet někam proti své vůli, nebo se vzepřít a pokazit tak rodičům dovolenou….

komentáře (1):

teranosaur říká...

tak se zkus na neco vymluvit, ze mas jiny plany...nikam nepojedes a rodice neurazis

04.06.2008 17:13:21

Přidej komentář

<< Domů