Sedim tu, u svého počíteče pslouchajíc rachot v kuchyni. Nejspíš mamka dodělává vánoční večeři. Když to tak zhodnotím, myslím že letošní rok nebyl zas tak špatný, poznal jsem ranec zajímavých lidí - i extrémě bohatých ale i dost chudých. Myslím že za tento rok jsem o kousek zase dospěl. navíc jsem několikrát změnil image, několikrát barvu vlasů. ale stávající image mi vyhovuje(viz foto). 
s Markem z Londýna




s Davem z USA


a tak si tak přemýšlím co budu dělat následující  rok 2008. opravdu moc moc moc bych se chtěl vrátit do sydney, podívat se konečně do japonska(jelikož už tam mám věci víceméně domluvené). Zpět do londýna, a do paříže. Příští rok chci cestovat víc než letos. a mým opravdu velkým přáním je aby se můj vztah s mamkou zlepšil, myslím že oprodi loňsku jsme udělali pokrok ale stejně se to furt dá zlepšit.
Mimochodem jsem vážně zvědavý co dostanu pod stromek. Snad budu mít radost.
Upřímě?
Nemám nic vysněného, žádné nesplněné přání, , teda materiáně. Neurazili by mě ani ponožky(teda pokud by byli třeba od Celvina Kleina)(LOL).....
Ne, jen chci říct že vše co se dá koupit a chtěl jsem to moc, tak už to mám nebo si to koupím časem, takže žádný nervy. ale třeba bych byl moc rád kdyby lidi okolo mě, mě měli rádi. Na tom mi záleží mnohem víc. Mám dostatek peněz, takže finance mě netrápí. ale poslední dobou mi opravdu chybí přátelské láskyplné obětí. Ale sex mi nechybí vůbec:) LOL
budu se snažit nějak sesmolit report a štedrovečerní večeři, dárcích,  litrech vaječného koňaku a následném bliltí do porcelánu(záchodové mísy).

Hezký štedrý večer, přeje štěpán  a
                      Vodprejskni od mýho Manekýna!!!!! napsal/a: haute_couture 17:17 | Legally Blond boy(BioBlog) Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář