02.Září 2007,11:34
Ale co si pak o mně pomyslíš?

Ale co si pak o mně pomyslíš?

Čtvrtek 23.8. 2007, 20:00

Ještě nedávno jsem věřila, že muži nějaké postelové starosti moc neřeší. Že při slastných přírazech mají totálně vypnutý mozek, takže nad případnou (ne)přitažlivostí svého nadskakujícího pivního mozolu nijak nepřemýšlejí.

Že nijak neřeší, jak vy vnímáte, když se udělají dřív než vy. A naivně jsem si myslela, že jediný, kdo si v posteli láme hlavu s tím, že bych třeba mohla otěhotnět, jsem já. Na základě svých vlastních, těžce zaplacených zkušeností jsem byla přesvědčená, že chlapi v posteli nad ničím nebádají a prostě si milování užívají.

Že sex je pro ně jednoduchý jako facka. Kdyby totiž byli hloubaví jako my, musela by z nich přece občas vypadnout nejistá otázka typu „Mám ho dost velkého?“ anebo „Opravdu bereš ty prášky?“ Byla jsem si jistá, že nejsložitější mužská úvaha při sexu zní: „Chci to.“ Pak jsem ale poznala Adama a nečekaně se vyvedla z omylu. Tenhle můj rozkošný milenec si odmítal v posteli sundat tričko. Zatvrzele zůstával nahý jen od pasu dolů. A když jsem se ho pokusila kompletně obnažit, bojoval se mnou o ten kus hadru jako lev a myslel to vážně!

Po zjištění, že neustoupím, odevzdaně zaprosil: „Ale nejdřív zhasneme, jo?“ Později z něho vypadlo, že přibral pět kilo a stydí se za své břicho. Zůstala jsem na něj zírat jako had na fakíra a on mě dorazil upřímným: „No prostě nechci, aby ses na mě při tom dívala! Mám špeky!“ Bum ho. A já myslela, že podobné mindráky provázejí jenom nás, ženy. Na Adamovi jsem tenkrát poznala, že i muži mají své ložnicové úzkosti. Sice o nich nemluví, ale to neznamená, že by je neřešili.

Oblíbené přesvědčení, že pánové při milování nemyslí vůbec na nic, protože se jim všechna krev z mozku nahrne do rozkroku, si zařaďte mezi báchorky. Problém spočívá v tom, že než se jim tam vůbec nahrne, musejí se vypořádat s nejrůznějšími erotickými strachy, a to obvykle úplně sami. O svých pocitech muži obecně mluví neradi (s výjimkou věty „Mám hlad!“) a v posteli tahle pravda platí trojnásob.

Mé nečekané zážitky s Adamem mi vrtaly hlavou, a tak jsme se v Cosmu pustili do erotického průzkumu. Zneužili jsme několik mladých milenců a rafinovaně je přemluvili, aby nám prozradili své postelové obavy. Už za chvíli se tak dozvíte, čeho se může bát i váš drahý, když s vámi leží nahý. Varování: Následující konejšivé taktiky ho všech starostí zbaví a jeho milostný elán se okamžitě stonásobně zvýší!

„Můžu jí vystříknout do pusy?“

Nejistota vašemu milenci radost z orálního sexu sice nijak nepokazí, ale může mu bránit ve vyvrcholení. „Když se mužů zeptáte, čemu dávají přednost, naprostá většina si vybere polykání,“ konstatuje sexuoložka Gabrielle Morrisseyová, autorka knihy Jak na to (vydal Ikar).

Vědí ale, že mnohým ženám se z výtrysku do úst dělá špatně. A dobří milenci nijak netouží udělat v posteli něco, čím vás znechutí. „Cítil bych se ale jako debil, kdybych se uprostřed milování měl ptát: ,Můžu do pusy?'“ svěřil se nám sedmadvacetiletý grafik Filip. „Tak většinou mlčím a až do poslední chvíle váhám, jestli ho mám vytáhnout, nebo ne.

Přiznám se, že vyndavat penis z měkké a horké pusy zrovna v nejlepším mě pěkně mučí. Na druhé straně ale vím, že hodně holek chuť semene vyloženě nesnáší. Takže fakt ocením, když mi žena předem řekne, jak to chce.“

Řešení: Pokud vám chuť spermatu nevadí, ale nechcete ho spolknout, dovolte milenci, aby vám ejakuloval do úst. Semeno polykat nemusíte, nechte ho z pusy hned volně vytéct drahému
na břicho.

Většině mužů stačí, že vám spršku slasti namířili do úst, a na tom, kde skončí, jim nesejde. Jestli jeho milostné šťávy nechcete ani ochutnat, domluvte si s ním signál, kterým vám naznačí, že už brzy exploduje. Sevřete jeho penis v dlani a pohybujte rukou ve stejném rytmu jako ústy.

Až vám partner dá znamení, oddalte rty a dál masírujte úd jenom dlaní. Záleží pak jen na vás, kam výtrysk nasměrujete - na svou hruď, na jeho břicho, do ručníku... Tip: Devět mužů z deseti vzrušuje, když vám můžou vystříknout na ňadra.

„Není moc suchá?“

Uprostřed milování se váš rozkrok někdy promění ve vyprahlou poušť. Každé přiražení vás pálí a bolí. Stává se to hlavně po dlouhém pronikání. I když hoříte vzrušením, v pochvě se něco zadrhne. Příjemné pocity zmizí.

A váš drahý si to moc dobře uvědomuje. Jenže čím víc usiluje o rychlé vyvrcholení, tím víc ho rozptyluje jeho vlastní nervozita, takže orgasmus ne a ne přijít. Cestu za explozí mu může protahovat také kondom.

Řešení: Používejte lubrikant (pokud používáte kondomy, tak zvolte takový, který neškodí latexu). A sáhněte po něm ještě předtím, než do vás milenec poprvé vstoupí. Vymáčkněte mu do dlaně kapku o velikosti mince a požádejte ho, aby zahřál přípravek v dlaních a pak vás kluzkýma rukama laskal.

Po chvíli mu pozornost oplaťte. Smyslná akce ho tak vzruší, že i s kondomem bude bleskově hotový. Jestliže chcete jeho vrchol urychlit, zaměřte pozornost na šourek. Muži milují, když berete varlata do pusy nebo do dlaně. Lehce je stiskněte mezi palcem a ukazováčkem a popotáhněte.

Anebo mu bříškem prstu jemně třete hráz těsně pod varlaty. Jde o jedno z nejcitlivějších míst na jeho těle. Nebo si klekněte na všechny čtyři a užijte si milování zezadu. Muži se shodují, že v této poloze explodují nejrychleji.

„Co když pak usnu?“

Při orgasmu se vám oběma do krve vyloučí koktejl „mazlivých“ hormonů. Váš milenec nemá ale na laskání sílu, padá totiž únavou. Při vyvrcholení se mu do genitálií nahrnula spousta krve - a teď zase pomalu odtéká a způsobuje, že se cítí vyčerpaný, jako by právě zdolal Mont Blanc.

„Chce se mi pak jenom ležet a spát,“ přiznal se mi s pousmáním čtyřiadvacetiletý recepční Martin. „Jana se pak vždycky rozčiluje, takže se snažím zůstat vzhůru. Jenže když na mě mluví, vůbec ji nevnímám.“

Řešení: Nejraději by padl a usnul, ale chce, abyste se cítila šťastná. Takže určitě nezačne protestovat, když se k němu přitulíte. Obejměte ho a odpočívejte.

Když skončí milování, milenec touží po mazlení stejně jako vy. Nenuťte ho k povídání, stejně byste neuspěla. Pokud si dokážete užívat milostnou dohru beze slov, bude vám ohromně vděčný.

„Co když otěhotní?“

Jestliže se vyloženě nechystáte pořídit si spolu potomka, buďte si jistá, že tahle starost vašemu partnerovi straší v hlavě. Pokaždé! Může mu dokonce úplně zablokovat orgasmus anebo proměnit jeho stožár ve zvadlou pampelišku.

Řešení: Dejte najevo zodpovědnost: „Neboj, beru prášky.“ Pokud používáte jen kondomy, nenechte se přemluvit k sexu naostro. Aby si partner latexovou ochranu oblíbil, vlastnoručně mu ji oblékněte. A udělejte to pořádně svůdně. Návod: Vezměte srolovaný kondom mezi palec a ukazováček.

Do špičky kápněte trochu lubrikantu. Jemně ji zmáčkněte a nasaďte latexovou ochranu na vztyčený stožár. Jednou rukou ji přidržte a druhou rolujte gumu dolů. S trochou praxe se naučíte vztyčené kopí obléknout jedním pohybem, aniž přestanete milence líbat. Váš drahý vaši pomoc nadšeně ocení, protože když si kondom nasazuje sám, musí na chvíli přerušit vzrušující akci. Někteří muži se bojí, že vám kondom překáží.

„Bývalka sex s gumou nesnášela. Tvrdila, že prezervativy smrdí a že ji uvnitř dřou,“ postěžoval si mi dvaadvacetiletý technik Michal. „Bál jsem se pak, že kondomy vadí všem ženám. Měl jsem z toho nějaký čas v posteli dost pitomý pocit.“ Tuhle úzkost zaženete snadno - kondom kupte sama a v pravou chvíli ho vytáhněte z kabelky.

„Líbí se jí, když ji lížu?“

Možná jste přesvědčená o opaku, ale většina mužů zbožňuje, když vás můžou oblažit jazykem. Vážně. Orální sex je baví, ať už rozkoš přijímají, nebo dávají.

Trápí je ale nejistota, jestli jste s jejich ústní prací spokojená. Spousta žen se totiž při orálním laskání soustředí jen na své pocity a ani je nenapadne hlásit: „To je nádhera!“ Jenže přesně takové ujištění by váš obšťastňovatel moc potřeboval.

Řešení: Pokud nechcete chválit milencovy pozornosti slovně, nemusíte. „Když nalezne správný bod, jděte mu pánví vstříc nebo uchopte jeho hlavu, zkrátka a dobře potvrďte mu, že si počíná správně,“ doporučuje sexuoložka Alexandra Bergerová, autorka knihy Proč o tom jen snít? (Vydalo nakladatelství Ikar.)

Sténejte, vzdychejte, křičte. Jestliže získáte pocit, že milovaný potřebuje nápovědu, přitáhněte si jeho ruku k ústům a olizujte mu prsty tím způsobem, jakým by měl on laskat vaše intimní místa.

„Chci mluvit sprostě. Co si o mně pomyslí?“

„Líbí se mi, když můžu při sexu šeptat ženě do ucha sprosťárny - třeba co s ní chci dělat a co mě vzrušuje,“ prozradil nám v povídavé chvilce osmadvacetiletý automechanik Patrik. „Většinou si ale netroufnu, abych nevypadal jako úchyl.“

Řešení: Hlavně mladí, míň zkušení milenci považují ženy za upejpavky, které při peprnějších postelových řečech zrudnou. Raději se proto drží na uzdě a pikantnější myšlenky si nechávají pro sebe. Vás ale možná žhavé ložnicové řeči baví stejně jako jeho. Zahoďte stud! „Začněte sama.

Nakloňte se k němu a pošeptejte mu něco zvrhlého,“ radí pětadvacetiletá průvodčí Aneta. Nemusíte mluvit jako pornoherečka, stačí, když mu pošeptáte, jaké chlípnosti mu za chvíli provedete. Anebo mu vyličte svou nejodvážnější erotickou představu. Nešetřete detaily. Prozraďte mu, co vás rozpaluje, a klidně přidejte, jaké praktiky už považujete za moc drsné. Čím víc o sexu budete mluvit, tím víc vás bude bavit. Opravdu.

„Proč zavírá oči?”

Myslela jste si, že muži o sexu nepřemýšlejí? Omyl! Vašemu milenci se při milování honí hlavou spousta otázek a obav. Jako třeba Danielovi z románu Michela Houellebecqua Možnost ostrova (vydalo nakladatelství Odeon).

„Isabelle měla od začátku raději, když jsem si ji bral zezadu; pokaždé, když jsem se pokusil o jiný způsob styku, zprvu se podvolila, pak se ale stejně otočila, jako by proti své vůli a s rozpačitým pousmáním.” Daniel řeší, proč to jeho milenka dělá. Kvůli nějaké anatomické zvláštnosti? Kvůli sklonu vaginy nebo z jiného důvodu, kterému muži nemůžou rozumět?

Pak se jednou milovali před zrcadlem a on si všiml, že Isabelle před vyvrcholením zavírá oči a otevře je, až když je po všem. „Celou noc jsem na to myslel, obrátil jsem do sebe dvě lahve dost hnusného španělského brandy: přehrával jsem si naše milostné akty, naše objetí, všechny ty chvíle, které nás spojovaly. Teď teprve jsem si uvědomil, že se pokaždé odvrátila anebo zavřela oči. Rozplakal jsem se.”

Základní pochybnosti

Tváří se jako samec s velkým S, jenže ve skutečnosti se mu v hlavě rojí spousta pochybností. Jakých?

„Nemám ho moc malého?“

Jestliže se jeho úd nepyšní rozměry salátové okurky, pište si, že si váš drahý občas klade otázku: „Bude jí stačit?“ Z průzkumů vyplývá, že devět chlapů z deseti by uvítalo, kdyby měli o pár centimetrů delší penis. Přitom úroveň jeho milostného představení záleží spíš na tom, jak svého hlavního hrdinu umí režírovat.

Řešení: Sevřete jeho chloubu v dlani a obdivně proneste: „To je macek.“ Možná si budete připadat směšně, ale milenci zvednete sebevědomí.

„Co když se mi nepostaví?“

Občas se krasavec prostě nevztyčí. Vinu můžete připsat únavě, stresu, poruchám prokrvení (ty způsobuje třeba silné kouření) nebo třeba užívání některých léků. Většina mužů ale věří, že dobrý sex = hlavně pohlavní styk. Takže pokud jeho kamarád ve zbrani stávkuje, váš drahý si připadá jako cyklista, který se postavil na start závodu bez jízdního kola.

Řešení: Jestli vašeho drahého občas trápí tenhle problém, hlavně si z něho nedělejte legraci. Ani se nepokoušejte splasklého buřtíka hníst. Po ulehnutí do postele se soustřeďte na jiné části milencova těla - líbejte ho, dopřejte mu smyslnou masáž. Pak ho pobídněte, aby vás potěšil rty a jazykem. A slastným sténáním a vzdycháním mu dejte najevo, že si vede vážně skvěle.

„Baví ji to se mnou?“

Můžete v peřinách řvát jako lvice a v extázi mu rozdrásat záda do krve, ale stejně se bude v duchu pochybovačně ptát: „Líbilo se jí to se mnou?“ Nevěřte povídačce, že mužům jde v posteli hlavně o vlastní blaho. Je to jen pověra. Ve skutečnosti vás chtějí potěšit. A bojí se, že vás jejich výkon stoprocentně nenadchl.

Řešení: Mluvte s ním o sexu. Prozraďte, co vás rozpaluje a bez jakých praktik se naopak dobře obejdete. Když bude vědět, co od něj očekáváte, získá pocit, že má situaci pod kontrolou. Úzkost se zázračně vypaří, což se odrazí i na jeho postelovém elánu.

 
vložil: hezoun369
Permalink ¤


0 Komentáře: