14.Květen 2007, napsal j.a.s.m.i.n.k.a v 13:11
Přátelství,co je to za pojem???? Měla by to být souhra dvou lidí,kteří si rozumí,ať už mají stejné zájmy nebo spolu chodí do školy....Přátel můžeme mít mraky,stačí navštívit diskotéku,kroužek školu a vždycky se ten člověk dá považovat za kamaráda!Ale tzv.nejlepší kamarády máme už vyhraněné!To jsou osoby,který o vás vědí skoro všechno,ví co máte rádi a co zase ne!Jedna z věcí,kterou by vaše přátelé měli vědět,je kdy máme narozky pokud to jsou dobrý přátelé! Já jsem si myslela,že mám nejlepšího kamaráda pod sluncem,ale asi jsem se hodně zmýlila!Můj kamarád si nevzpomněl na moje narozeniny,ani když to měl napsaný všude pod nosem! Já nemám zapotřebý dostávat dárky ap.,ale člověka potěčí blbá sms nebo vzkaz,že si ten člověk vzpomene a ví že na něho myslíte! Strašně mě mile překvapilo,kolik lidí si vzpomělo!Strašně to člověka potěší!Asi už nejsem za tu dobrou kamarádku,člověk by si měl vážit všech kámošů a když najde nový,tak ty starý neodkopnout!Já vím jak je důležitý mít kamarády a nemusím jich mít mraky a stejně si všech vážím stejně a jsem za ně ráda!
tohle příslový je dokonalý!!.....Děláš-li si nové přátele, nezapomínej na staré. (E. Rotterdamský).....Ta osoba bude vědět!!!!
 
Komentáře (1):


V 29.12.2007 13:53:57, HEAVENLY_DEMONIC

Janco....tohle je tak hrozne smutny :( my vime vid... myslim ze ta osoba to nebude vedet...ta osoba si to nejspis nikdy neprecte...ta osoba zapomina i na to na kterej den se se svou kamaradkou domluvila....myslim ze nestoji za to se tak trapit...