09.Listopad 2008
Ey zderkinsonáda tak na jmeniny Saskie jsem se těšil. Začlo to tak, že jsem jel autobusem na zápas legend. Autobusem co? Jo autobusem, lebo den predtým sa mi rozjebalo auto, a eště teraz nieviem čo s nim je. A to radši ani nezminuju, že ten autobusák to málem narval do nějakýho auta na křižovatce, a to tam nebyli pásy, kurva. Asi podám stížnost za ohrožování přepravovaných osob. Ale tj detail. V půlce jsme to zabalili a jeli na mamuta na výlet, potom zase z5 na zimák, kde byla záhorská, taxem čekal na fassu a kaďu. Potom jsme šli na Volsona a volá mi Kamuška, a já co? V 8 večer mi volá Kamča? beztak se plete a chce volat někomu jinýmu, tak s údivem zvedám telefon, a prej KDE JSIIIII, tak málo jsem nechápal, ale později jsem pochopil, že mě čeká na Volovi, s Jafounem Ufounem a Makinou. Tak jsem nechal bandu eNormity vo vnůtry a išiel som za nimi. Tak Jafa už měl v sobě páva, tak zas rozjížděl nášupy. Tam sedíme, a najednou přijde řeč na Květáka, a já pak řek něco s Kwalinou, ale všichni mi rozuměli s Kolinou (to je ten rozhodčí, co vypadá jak Kožak), tak Jafa nemohl pochopit co má Květák s Kolinou. Tak asi 5 minut jsme měli malý nechápačky a smíchoty zároveň. Potom jsem šel na T a vubec nevim, jak probíhala cesta tam, ani nevim, jak dlouho jsem tam byl, ale asi tak 5 minut, jen vim, že malé tajné přání se nesplnilo, potom jsem šel ven, protože tam nebyl vubec nikdo, a já jsem byl kapánek v záseku. Venku bol Jafa fassa a spol. Tak řikám, že jdem, to tam byl ještě Struža Koutas a Fiťa, strašní zavisláci na matech a ruletě, tak jsme šli na Omegu, a mě zlákali samozřejmě taky, tak co že, poslední kilčo tak ho tam mrsknu. Vybral jsem si 4 kilča a byl sem rád, že jsem to neprojebal. Za to Fíťa, ten byl asi taky rád, že tam nechal všechny prachy, malej blázen, on by tam házel pořád. Pak jsme šli ještě na melouna, to už fassa šel dom s whiskey, ale my šli za chvíli taky, a cesta trvala nejvíc dlouho a divím se, že jsem neusnul cestou domů, jsem asi málo nemoch chodit.
Sobota se nesla ve znamení naprostého zewlu, protože někdo selhal a na mňa sa dobre vyjebal, ale popravdě řečeno, počítal jsem s tím. Tak nakonec jsem jel večer do Rožnova pro Pata a Mata, a tak co, aspon jsem se projel.
No a neděle, tj. dnes, tj. ještě větší katastrofa, učení jak když najebe, a docela nic neumím. Ale mrdám na to, ty známky, dostávám NE proto, aby se mi z nich udělal průměr na vysvědčení, ale pro to, abych si je mohl opravovat v průběhu roku. (Zbyšek Pantůček, TV Nova ) A furt mi to nedá a jí to přijde asi divný (chápu), pořád na ni myslim (jj na Kaču)
Vložil: jammall ¤


Komentáře (4):
  • 10.11.2008 09:35:28, jammall

    lol to dělá samo ty pismena, tak to je stejně low jako ty :-D

  • 10.11.2008 09:34:06, jammall

    hej lopflopáku, proč pišeš na začátku každýho slova velký písmeno? ty seš otnička hahnička .. jo a ten kod je fakt pěkně na hovno, a k tvymu komentáři? stojí za hovno, protože neohodnotil článek :-P

  • 09.11.2008 22:57:59, fassa

    hahn oto ..! tjn jak sem se dostal na tancirnu?:Dja?:Ddopice kod vyjebany:D