22.Listopad 2008
Ey zdáreček páreček .. tak jsem dal na Fer-iho radu a klikl na weblog a jdu si psát deníček ke včerejšímu zápasu v NJ (Nový Jičín pro ty hloupější, kteří si opravdu mysleli New Jersey ). Začalo to tak, že se čekalo na Kimbokopa, kterej asi koukal na Hancocka a tak nestihl přijít včas na sraz. Tak pak dorazil a vyjeli jsme teda. Po příjezdu do NJ, pozvánka na utkání ligy juniorů mezi domácíma NJ a HC Zubr Přerov, papír jak hajzl a všichni na něj čuměli se zděšením, protože začátek utkání byl naplánován na 19.30, dmnc prostě, tak 2 hodiny před zápasem jsme už na místě, co se dá dělat. Tak ve volným čase jsem si připravil věci k zápasu (hokejka atd. rozumiš ne?). Potom jsem se odhodlal jít na WC, se zděšením tam přijdu a všechno mokrý, prostě nějací pičulínci před náma si ve sprchách asi udělali párty. No už mě to celkem chytalo, zkusim otevřít dveře, a nic. Řikám, no kurva, co to je, tak řeknu Bliňasovi ať mi dá klíč, dal že, ale bylo to k hovnu, protože s ním jaxi nešlo otočit v tom skurveným zámku. Tak regulerně jsem přelezl tu hradbu z kachliček, je to aji natočený, má to Bliňas, kdyby se chtěl někdo zasmát, ale to nejdůležitější jsem mu nedovolil natáčet, rozumiš ne? .. Tak a k zápasu ..
Před zápasem jsem se necítil vubec oukej, protože, to co jsem předváděl v týdnu na trenincích, to byl hnus. To mě docela znejisťovalo a jak je vám jasný, to není nic dobrýho. Ještě mám něco s rukou, vubec nevim co, prostě mě bolí sval, nevim co s tim mám dělat. Tak se začalo, hned ze začátku zápasu jsem za jedno střídání dostal dvě břevna, to se mi asi ještě nestalo. Ale to nebylo jediný co se mi ještě nestalo v tomdle zápase. Bylo to vyrovnaný, prostě remízovej zápas no, nakonec to skončilo nevídaných 0:0, tj druhá věc v tomdle zápase, která se mi stala snad poprvé v životě, protože tendle výsledek si za svou bohatou  kariéru nepamatuju. Docela jsem byl naštvanej, protože jsme v poslední minutě nastřelili tyčku, tak byla škod, že jsme to nestrhli na svou stranu.
Mno a zejtra nás čeká další těžkej match s F-M, musíme vyhrát ať to stojí co to stojí .. pač by nám to hodně pomohlo a taky věřím, že to dáme :) Tak zejtra ZS Přerov 11:45 .. čagansonádička ..
Vložil: jammall ¤


Komentáře (5):
  • 22.11.2008 18:44:04, Feri-i

    ja te picham jamajcane:D zapomnel si ale napsat ze ty dvere od WC nebyly zamceny, jenom si prostre nemel silu:-D jinak zitra musi body zustat doma...

  • 22.11.2008 16:23:35, Puppenzor

    Jezis to je vul jak lampa :D

  • 22.11.2008 16:23:22, džamajl

    fasso, tak ty se nech, hlavně že tvoje hlavní motto je: Lepší než-li sraní je masturbace ranní .. tak mlčky jo otničko :-D
    slunce: no to si piš, asi pujdu na nějakou vysokou žurnalistiky :-D

  • 22.11.2008 14:32:05, slunce

    z tebe bude spisovatel:D

  • 22.11.2008 14:10:45, fase

    nemas honit:Dpak by te nebolela ruka:D vole:D a nebo si ho trosku zkrat at nemusis vydavat takovou namahu na ten sval:D