23.Listopad 2008
Dlouho všemi očekaváný džamajlův deníček je tady. Přemýšlím, jak mám začít. Ale asi začnem od soboty ne? O tom ještě nevíte, o té další části většina čtenářů (hokejisti) ví, jen čekají jak to bude znít v mém podaní. Je tak? Tak je, jak by řekl Karlozz s Chickem .
Tak sobota ráno trénink, kupodivu se mi zdá, že se odehrávál mnohem líp než tréninky v týdnu. Takže docela potěšující zpráva. Po tréninků můj klasický zásek, kdy se vyslíkám z výstroje asi hodinu. Nevadí, zazewlím si, osprchuju se huráá domů . Takže doma docela zewl a takový ty menší chystačky na ten večer co měl následovat, rozumiš ne? K večeru jsme se sešli s jafou na největším náměstí v Předmostí a šli jsme směr Přerov city, kde jsme se potkali s děvčicama . No a ve zkratce řečeno jsme si udělali krásný večer, dál to nebudu rozebírat, ono to je v podstatě všechno, prostě to bylo dost povedený. Ale nepřeháněl jsem to, protože jsem věděl, že mě následující den, čili neděle, čeká těžkej zápas. Jelikož jsem hodil laťku v předchozích zápasech docela vysoko, tak jsem nechtěl zůstat za očekáváním.
Tak samotnej zápas se nevyvíjel ze začátku moc dobře, protože nějakej buzíq z F-M po sedmi minutách zápasu ukončil mou 175 minutovou neprůstřelnost, ale to bylo vedlejší, chtěl jsem vyhrát. A teď Vám všem hokejistům, především ůtočníkům říkám, na rovinu, golman Taťák z Vítkovic vás měl za blbce, a hezky řečeno si s váma vytíral prdel, ale nutno podotknout, že to se dělo pouze v 1. třetině. Po přestávce ho čarodějské kouzlo opustilo a konečně ho někdo prostřelil a pak už to šlo ráz na ráz. Zápas se dohrával v ostrým tempu, protože někteří členové F-M výběru neunesli své nervy na uzdě a své názory řekli rozhodčímu z plného hrdla . Zápas jsme dovedli nakonec do vítězného konce a to 4:1 a to je to hlavní. A taky musim říct, že jsem si normálně chtěl po zápase zařvat to zasraný JUKULELE atd., však to znáte ..
Po zápase jsme si všichni zařvali jak dobře mastí Helada a nevim co dělá Milada, prostě to neznám a pokud jsem dobře pochopil, tak se nechal nachytat Fer-i, že ho čeká webmaster a že s ním chce udělat rozhovor. No samozřejmě se napálil, prej teda . Tak proč nenapálit ještě nějakýho blbečka že? Třeba Ginťu, to je golman, ti se chytnou na všechno. Tak jsem to tak probíral s Rudou ten zápas a ve dveřích mistr Menšík: Ginťo, běž tam, máš tam jít na rozhovor, řikám si, to bude nějakej poděl, protože takový věci jako je rozhovor se u nás zatím nedějí. Ale upřímně, hrdě jsem se nesl celou šatnou v ručníku jako gangster a jdu za webmasterem, s kterým se naštěstí znám. A v tom se mi všichni začnou smát jak šašci, jasně Ginťa za blbce, klasik Musím uznat, po dlouhý době poděl, kterej stál za to. Beru to sportovně, aspoň vím jak je těm, který podělávám denně . Ale děkuju, že mě máte za takovou stááár, která by měla dělat rozhovory .. a jinak všem dík a gratulace k vítězství a udržení 3. fleka v tabulce. A zejtra se fotíme, taxe těšte na ty fotky co se tu za nějakou dobu objeví. Nehehehe, tím bych zakončil tento článek o jednom z nejpovedenějších víkendů. Čáágo Béélo Šílenci :)
Vložil: jammall ¤


Komentáře (4):
  • 24.11.2008 10:26:14, jammall

    co to kecáš ty srááči .. vy jste mi to domluvili :-D a bylo mi to nabídnuto .. díky hoši :-D

  • 24.11.2008 08:12:38, Fer-i

    to běž uuuuuuuuplne do prdele ty sis ten rozhovor normalne zaplatil:-D

  • 23.11.2008 16:19:50, jammall

    no přeceee, jak by džamajl mohl někdy zklamat :) .. hele a na ty fotce, chcu bejt uprostřed nebo vlevo na kraji... hehe, hele ten rozhovor, no jak bych to řek :-D :-D ale jo někdy bude :-D

  • 23.11.2008 16:13:25, Fer-i

    opět si nezklamal:-D a zítra foto jak hovado ... jinak Milada dobře mastí:-D ale jsem zvědavej kdy vyjde to interview s tou naší star:-D ale zapás vyhecovanej jak svina;) ale zvládli jsme to!!!