janelka´s blog

Don´t worry, be happy...

22.Červen 2007

Ideální barva: Černá nebo bílá?

zdroj: http://krasa-styl.blog.cz

Taky občas řešíte, jaký barevný svetřík si ráno na sebe vezmete. Kombinujete a kombinujete a stejně máte pocit, že vám nic stoprocentně nesedí? Jestli máte dilema, co si zase do práce oblečete, tak vám ho pomůžeme vyřešit.

--------------------------------------------------------------------------------

Říká se, že barvy dokáží podráždit smysly a vjemy. Osmadvacetiletá ekoložka Romana vyprávěla: "Celé to jednání se neslo v dramatickém duchu, všichni po sobě křičeli a v zasedačce byla hustá atmosféra. U oběda jsme se pak s kolegou shodli, že polovina lidí měla na sobě něco červeného a ostatní tak dráždili." K čemu ty barvy jsou?
Černá - patří k nejoblíbenějším barvám. Samozřejmě, že všechny v ní vypadáme štíhlejší. A tak zakrýváme hlavně spodní partie těla. Zadeček se musí zdát menší a stehna štíhlejší. Černá je elegantní a tajuplná. Proto si ženy oblékají černé večerní róby a stávají se neodolatelnými pro muže.
Bílá - protipól černé. V poslední době se stala velmi oblíbenou barvou. Tak jako černá, je velmi dobře kombinovatelná (vždyť se podívejte třeba na proužkovaná trička, námořnický styl a kombinaci s bílou neodoláte). Když si vezmete na sebe bílý svetřík nebo jakýkoliv bílý svršek, který skombinujete s džíny, budete vypadat něžně a nevinně.
Červená - ano, ta umí pořádně podráždit smysly, zejména ty mužské. Opravdu je to barva, která přitahuje a rozrušuje. Červená je spojována s velkou energií, láskou a vášní. Neváhejte a překvapte vašeho drahého v červeném sexy prádle!
Růžová - ne každá žena se chce ale proměnit ve sladkou kočičku. Některé ženy se mají tendenci »přerůžovět« a vypadají pak jako cukrlátka. I růžová má několik odstínů a pokud zvolíte ten správný, tak můžete vypadat čistě a nevinně a ne jako přesladká panenka barbie.
Modrá - patří k nejoblíbenějším barvám. Přináší velice oblažující a uklidňující pocit, příjemná pro oči. Přirozeně občerstvuje náladu a je to dobrá volba pro denní oděv. Džíny snad nosí pravidelně každá z nás. A jakou mají barvu? No přece většinou modrou!
Žlutá - taktéž výrazná barva, stejně jako červená. Na rozdíl od ní však tolik nedráždí. Je to barva především léta. Kdo žlutou nosí, je veselý a zábavný člověk. Je radostná a optimistická. Ideální je kombinovat žlutou s černou nebo žlutou s modrou.
Zelená - je to barva, která si získává stále více na oblibě. Frčí zelená trička, mikiny, sukně. Nemusíte nosit zrovna tu křiklavou, ale vybírat můžete z několika přírodních odstínů.

Autor: janelka.prdelka v 13:09 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář