Láska je jako vítr...přiletí, nadělá paseku a zase odletí jako by se nic nestalo...
Publikováno: 18.Říjen 2008
v 12:06



Autor: kukinekkk

komentáře (1)
THE END...
7.9.2008 - s klukem kterého miluju jsem  už po třetí... Byla jsem ten nejštastnější člověk,ale jak se říká vše krásné taky jednou skončí... 16.10.2008...skončilo!Mé pocity? : ,,Smíšené...mělo se stát mělo,nic s tím neudělám,ale ublížil mi...hraju si na silnou ale uvnitř to zabolí když si vzpomenu co jsem sním prožila!Ale nesmím se podat tomu citu...Popravdě myslela jsem že to bude horší,že tu ránu neunesu ale přesto mi bylo do smíchu ani slzu jsem neuronila...až na druhý den,kdy mi to teprve došlo...Proč?Nechci to už řešit,pro mě to bylo další ponaučení...nestačilo mi to dvakrát kdy mi ublížil já musela do třetice...,,Láska bolí ''...to jest pravda...Za tímhle člověkem udělám velkou tlustou čáru... Nezlobím se na něho,to bych ani nemohla pač pořád tam uvnitř ty city jsou...ale už se nikdy nevrátí na povrch zůstanou uvnitř...Nikdy ale nezapomenu!

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Weruška 27.10.2008 12:20:22

Kristy sice je to krasne ale jestli ti muzu poradit vyser se na neho je to nic jineho nez podrazak ja vim co rikam mas to zapotrebi aby ti porad ublizoval ja vim boli to zapomenout sama to znam s marou ale neda se nic delat my mame na lepsi nez jsou oni.Bolest casem preboli musis byt silna ja ti verim.A on ti za to nestoji ty jsi pro neho byla vzdy hodne hodna holka a on toho vyuzival kasli na neho ju? Jsem tu ja a ja te podporim.Mam te rada bobe i pres vsechny ty nase hadky...

O autorovi

Autor blogu
Autor: kukinekkk
Region: Vsetín
O mně: Ondrášek 13.9.2009 žijů nový život s novými přátely a žádnými přetvářkami Někdy je složitý žít na tomhle světě ale žiju jen díky NĚMU a díky NIM..
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE