moc času..   22.Říjen 2006


jáj..tak moooc dloo sem se nepsala!!mno..takže..byla sem na operaci...celková narkóza..sem jim pak pěkně blinkala..takov dový so mi tam dělali prasata doktoři..to říkal Olbi!!
mimochodem babi zemřela...byl pohřeb..hrůza..sem řvala jak želva!!ale byl tam můj nejdokonalejší bráška!!ale stejnak to bylo na hovno..další babi pak podotkla na pohřební hostině,že sem jak černá princezna...ale byla to legrace...sem tam seděla se Simčou a vypujčeným taťkou a moc humoru s těma dvěma..a pak sem cosi valila do strýčka pepíka..taky humor..zbožňuju svou rodinku!!
a taky sem moc chodila do gluma s mušketýrama..a taky sme se chodili procházet po špilasu..mno a Péťa je úžasnej..já sem jeho sestřička a on je můj bráška!!a Rob...mno..my víme..a teď mám dvě dírky v bříšku!!a mimochodem sem brunetka!!taková fialka říkal šmoulík...ale moc se mi to líbí..a taky mám pocit,že sem teď inteligentní..když už nejsem blondýna..ale takovejch pocitů bylo...kruci...taneční..sem tam minule nebyla..a prej už bude bílá bo kdo..a já ještě nemám domluvenýho kořínka...jáj... napsal/a: likunka 17:52 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář