praxe a taneční...   10.Říjen 2006


hej ta praxe..děs..už nikdy nechci na úřad...po určité době mi začalo hrabat.. tak sem začala kvílet písničky..v několika provedeních..humor!!pak se mnou zpíval Tomoslav naši krásnou písničku z lyžáku..vyrostla malá jedlička tam mezi modříny...pak sem jela za babi...hej neuvěřitelný onformace..radši mlčet..
večer taneční..sem utíkala se ukázt Peťovi a Robovi do meka..mno..radši mlčet..
v tanečních sem to už jaksi přestávala dávat..mám nový rozhodnutí..sice mí slzy dokážu ovládat..ale vztek ne..mno a tak sem rozhodnuta to vobrátit..slzy patří k životu..že Iri!!
no hej..samozřejmě mrňavej sál!!už mě to tam začalo mega štvát..páč do mě každej kopal..když do mě kopli poprvý tak sem to nečekala a hrozně sem zajekla..mno..ale po dalších kopancích sem se začala vztekat..dupat..Míša se moc smál..a JIrka je děsně prímovej..ti dva mě tam hafo rozveselovali..páč jinak...fakt zdarec..šit...jdu zas na praxi..a pak do práce..chjo..se večír musím hafec učit..sem byla u doktorky skrz vyšetření..no tu krev..hej zdarec..rozpívhala mi celou ruku..hafec mě to bolí..připadala mi jak nažraná..aspoň sem na zastávce potkala pusinku perličkovou.. napsal/a: likunka 10:24 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář