princátko...   13.Leden 2007


tento text bude jen o princátku..venovaný jemu...
ten kluk je úžasnej...přesto, že mu říkám princátko..můj princ to není..neboť život mě naučil žít..ne snít..ale žít..já nejsem žádná princezna..já jsem totiž popelka..a on svoji princeznu má..Reňa jméno její..musí bejt vážně sqělá osoba, když je s ní Hanýsek tak ščastný...musím podotknout, že Hanýsek je zvaný princátko..
odkud se vlastně známe?odkud on pochází?
seznámlili sme se na vodáckém táboře...pochází z Frýdlantu nad Ostravicí..stejně jako moje bývalá láska...ale o tom snad jindy..jestli tedy..
první rok sme se skoro moc nebavili..možná tak ten druhej týden..trošičku..ale to víceméně tak jako dosti povrchně..¨poslední den mi řekl něco..co mi dosti ublížilo..a též mělo..no není on geniální..je!!
nevěděla sem jak se k němu další rok chovat..avšak bylo to velmi v pohodě...staly se z nás během pár dnů sqělí přátelé..a když pravím pár dnů..tak velmi málo dnů..velmi málo hodin..
hafec sme si toho měli co říct..a on mi dopomohl k mé lásce..
ale to je jen maličkost..pomohl mi v životě...s mým postavením v něm..s mým postavením k lidem...zbužňuju ho..a pokud to není hřích..miluju ho..jako přítele..toho nejlepšího na celým tomhle worldu!!!
DĚKUJI PRINCÁTKO ZA VŠECHNO!!!! napsal/a: likunka 15:21 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář