27.Červenec 2008, napsal losinka v 10:25
PÁTEK                 To byla zase akce našeho města.....ale jo povedlo se jim to . Hlavně na to pozvali ty správný lidi  . Jasnačka Vojta a Jirka .
Jujhle ale to byla akce. No tak viděli jsme je v pátek u řeky s Hančou . Seděli tam chudáci a asi jim nešel napálit uhlík. No jasně hned jak sme je viděli a s nima i kamarádku vodničku tak jsme se hned chtěli v pokusech přidat. Jenže jsme byli stydlivé se zeptat a oni odešli. Tak jsme ještě s Jančou a Jančou chodili všude. Pak se od nás janči odpojili. A mi jsme se šli nějak projít.
          A představte si koho nepotkáme??  No jasně V a J.
No tak sme je míjeli. Nechtěli jsme náhodě a tak jsme za nima šli. NO a oni zapadli do malé hospůdky. My šli za nima. Díky bohu jak jsem předpokládala tam byl i můj tatík a tak jsme zasedli k jeho stolu a vyškemrali pivo . Nenápadně pozorovali V a J na které sme měli úpa supa výhled.
My na ně koukali a oni aj na nás. Pak Hanča musela a já jí šla doprovodit.


SOBOTA                   Další den slavností..........modlili jsme se abychom je nepotkali. Připadali jsme si jako idioti. NO jasně šli jsme se projít mezi davem a k pódiu. A kdo že tam nestál . Jasně oni. Tak sme hned letěli jinam a oni šli fotit z druhý strany. NO a pak nás uviděli. A,, TED NÁM ŘEKNE JAK JSME  BYLI VČERA V TÝ HOSPODĚ TRAPNÝ říkala jsem si. Pak sem houkla na  Hanču,, HANÍÍ ONI NA NÁS KOUKAJ"". Jako úplně super maj nás za debili, to se mi honilo v hlavě
.
Najednou to jedno stvoření přišlo k nám a  : ,, AHOJ HOLKY MŮŽU SI VÁS VYFOTIT?"
My sme rezolutně odmítali ale to už nás Vojta držel a nám nezbylo nic jinýho než dělat SÝR. Na té fotce vypadám sice jako debil ale učel to splnilo. Takže takhle jednoduše sme se seznámili.
              Pak sme vypadli s nima na pivko a probírali všechno. No a potom zamířili do parku na vodničku. Ale ten malej hajzlik  zase nešel zapálit...no to teda. No nic alespon že ohňostroj stál za něco. No a dneska už odjeli domů. Ale  příští rok přijedou zase.

 
 
Komentáře (1):


V 02.08.2008 14:42:51, Hanička:)

Jo JAnčo to máš pravdu fakt to bylo supeeeeeeeer v Třebíči si to užijem znova:D