21.Srpen 2008, napsal losinka v 22:56
Takže nasedli sem do busu do Brna který zastavoval taky v Třebíči. Tam na nás mělo podle Izzyho popisu čekat dlouhovlasý hovado s cigárem v hubě. Díkybohu nás tam nejdřív našel Vojta a tak sme počkali na dlouhovlasí hovado s ním. Když Apač(dlouhovlasí hovado) přišel, vrazili sme mu do ruky tašky s tím že mu Izzy vzkazuje že nám to má vzít.Pak sme vyrazili směrem, kde sme měli bydlet.

Když sme se zabydleli šli sme s Hančou do obchodu nakoupit potraviny.
Večer sme s Apačem ,Izzym,Vojtou a Timmym vyrazili k jejich vyhlášené hospodě Na Praze. Tam započalo bujaré veselí s Maestrem(strašně dobrý pivo) a cigárama v ruce. Ale zpívali sme všichni hezky.
Pak sme ve dvě ráno dorazili domu.
Druhej den sme strávili až do večera doma.......a pak večer sme šli k Apačovi. Tam sme se koukali na film a pak zase vyrazili do hospody. Přidal se k nám navíc ještě Ondra. No a v hospodě sme zase zpívali a pili a kouřili. Pak sme vyrazili domu. Najedou sem jen tak řekla ,, hejhle Hančo pudem se podívat na tu vyhlídku". Izzy hned teda že deme. Nejdřív sme se zastavili u nás doma a potom sme já, Hanča, Izzy, Vojta a Ondra šplhali na vyhlídku. Tam sme dělali totální kraviny. NO a pak sme šli asi po hodině domu. No nejdřív sme já , Hanča , Vojta a Ondráš zašli na splav. JO a na splavu se dobře leží . Ve tmě s někým . Jo bylo to čupr.Dorazili sme domu v 4:30.
 A pak poslední den a loučení. Hold sme museli domů. Taky to bylo tak krátký. Ale příští rok tam budeme dýl
 
Komentáře (0):