24.Březen 2008
     Někde jsem četla, že má roku 2012 nastat konec světa. Pro někoho možná zdrcující zpráva, pro mne spasení.     

    Věřte nebo ne, já ačkoliv pochybující o budoucnosti, jsem si svou budoucnost do roku 2012 naplánovala. Budu prostě žít - studovat,pracovat, a možná se i sem tam bavit. Ale s tím koncem světa v roce2012 prostě počítám.

    Jen mne děsí představa, že konec světa nenastane. Co bude dál?Jak budu žít? Ano, budu zklamaná, ale i pro tuto situaci mám náhradní plán. Pořídím si roztomilé zvířátko z útulku, s největší pravděpodobností kočičku, abych se ve světě necítila osamělá, a budužít téměř jako před rokem 2012. Práce, možná ještě nějaká další škola, provedu snad jen jedinou změnu - ze svého života vyškrtnu muže. Protože jsem ochotna žít jen s jediným a pro jediného, a ty čtyři roky jsou stráááášně dlouhá doba na to, abychom ještě byli spolu, když nejsem jeho  ideál.

Vložil: lovely_Sue ¤


Komentáře (1):
  • 31.08.2008 03:00:59, BlueDancer

    Pro mne je konec světa v roce 2012 věc o které jsem se náhodně dočetl teď nedávno - proto to na mne působí neseriozně... :o) Doufám že konec světa nebude, protože přát si ho proto, že nebudeš s tvou láskou je sobecké, ne? ;o) Nicméně Ti přeji aby v tobě ten ideál našel ikdyž není nic ideální... Já mám také svůj ideál, lásku, krásku ;o) Znám jí už nějakou tu chvilku a stále s ní nejsem ale srdce u ní zůstalo ať dělám co dělám, ani se nesnažím aby to bylo jinak, takže ti rozumím... :o) Krom toho, když by měl být doopravdy konec světa už za 3 roky a něco, bulvární i seriozní media by se tím zabývali. Také armáda by se tím zabývala, dávno by byla mobilizace kvůli klidu a ohromné spousty poplašných sprav. Také přípravy na to aby to tak nebylo, krom toho že jsme celkem slušní astronomové a něco takového by jsme věděli už i bez armády třeba jen z Brněnské hvězdárny... ;o) Snad bude vše dobré a budeme se svými milovanými do konce našich krátkých živůtků bez stresu z konců světa, přeji ti vše nejlepší, Davi! :o)