03.Červen 2007,11:10
PŘÍBĚH 3
 
Ale test jí vysel negativně, a tak si pro jistotu zasla, přecejn za tím dokrotem. Mamce nic neřekla a ve skole si udělala poprvé falesnou omluvenku. Na kontrole si doktor nebyl jist ale poslal ji na mnoha vysetření a předepsal léky. Po týdnu ji volali z nemocnice, že jí něco nasli v krvi, a at okamžitě přijede s rodiči do nemocnice. Jak to řekla rodičům, tak jí nechtěli věřit, že si zas vymýslí. Nakonec jí tam odvezli a poslechli si doktora.
 
Anižby řekli své dceři co jí je, nechali jí v nemocnici s tím, že jí zítra přinesou věci. Ona nechápala a netusila zda se má bát nebo o co vlastně jde. Ve skole se to dozvěděli až po týdnu a Denisa se rozhodla s dalsíma, co byli na oslavě, že jí půjdou navstívit a něco jí koupí. Byl tam i ten kluk co jí na oslavě líbil, a zrovna ten jí u postele podal kytici růží za vsechny. Pak se jí začali ptát jak se jí vede, co jí vlastně je, atd.....
 
Poněvadž to sama nevěděla co jí je, tak jim jen řekla, že jí mají pustit za 14 dní. (to je to jediné co jí doktor řek, tedy když vysetření bude v pohodě) Jak bylo konec návstěvní doby, přisel za ní doktor a zeptal se: ,, Tvojí rodiče mi řekli, že si prý byla naposled na nějaké oslavě a vrátila ses ve spatném stavu, a tak sse tě ptám, pamatujes si co sis tam vsechno dávala? Slibuji, že to nikomu neřeknu jen to potřebuji vědět , abych ti mohl pomct s tvými křeči a vsemi příznaky co nacházís". A tak  mu řekla, že si sice toho moc nepamatuje,ale že je nekuřačka a poprvé zkusila trávu. On jí poděkoval, že mu to řekla a odesel z pokoje.
 
Je těžké někde ležet v nemocnici a ani nevědět proč... Otec se trochu, změnil a začal s ní čas od času zase trosku mluvit. A po 14 dnech jí fakt pustili, jak doktor sliboval. Taky při jejím odchodu jí řek, at si život užívá na plné obrátky, prostě na plno , ale tak aby o sobě věděla.
 
Ve skole jsem se polepsila, sice už to nikdy asi nebude vyznamenání, ale tak nejde jen o to, jde přece o to aby prolezla a nebyla zavřena v knížkách. Kluk co jí tehdy na pokoji podal růže, se jmenuje Radeka tet spolu chodí. Dalo by se říct, že skoro vsechno dobře dopadlo a může být opět stastný konec, ale to se necháme překvapit.
 
kategorie: Příběh jak ze života
vložil: lusiia
Permalink ¤


0 Komentáře: