24.Září 2008,23:41

co dokaze nejvic ublizit? kdyz si clovek, ktery vam je nejblize nevazi vas samych. Jakakoli fyzicka bolest je nic oproti tomu, kdyz vite, ze clovek¨, kteremu se snazite byt stale na blizku a snazite se mu vzdy pomoci si toho nevazi, nebo spis, vazi ale ne tag jak by jste chteli, proste pomoc snad ani nechce, nenachazim te dto spravne slovo. Je to hrozne, kdyz vite, ze si ublizuje jak jen nejvic muze, muzete delat co chcete ale jemu je to jedno. Drti mi to srdce, kdyz toho clovicka vidim tag jak se ted chova, co dela. Nechci se divat na to jak se nici, jak si nici vlasni zivot, ztraci jiskru, kterou do ted pro me mel.uz je to uplne jiny clovek ale porad ho mam rada i kdyz asi uz trosku jinak nez driv, zklamal me, snazim si dat odstup.ale copak to jde?clovek se boji aby se mu neco nestalo, radeji se na to nedivat, nebyt s tim clovekem, mozna az k tomuhle to nakonec dojde. bude to bolet ale asi vic boli to, ze se musim divat jak jde ke dnu. a myslenka na to, ze dam na vyber?to je ubohost, jelikoz vim, ze nikdy tuhle soutez nevyhraju, nikdy to tag nebylo, proto radeji ustoupim rovnou z cesty, timhle ja projit nechci.ale uz proste to nezvladam, mam svych starosti dost a myslet porad na tohle me zabiji. Ten clovicek to mozna nevi ale meni se pred ocima, jak vzhleden tag tim jak chova, neni to pekne ani jedno, nehodlam se na to divat. Vim, ze si to prectes, snad v to i doufam, treba to jednou pochopis, ale ver, ze to nevydrzim dlouho, zazila jsem toho spoustu a nehodlam se divat na to jak se dalsi clovek, ktereho miluji hrabe do sracek kdyz to tag vezmu. To radeji ozelim nase pratelstvi...

 
vložil: mauwie
Permalink ¤


3 Komentáře:


  • 07.01.2009 22:51:40, mauwie

    po pravdě? nikdy už to nebude úplně v pořádku.

  • 06.12.2008 13:31:22, neználinka

    Se spoustou wět ( či jak Ty nazýwáš rad ) s Tebou souhlasím. Ale jeden Twůj posudek se mi příčí a nesouhlasím s ním, ale tak každý jsme jiný a máme jiné názory.
    No mrzí mě, co jsem si přečetla, ale tak snad bude zas wše brzy w pořádku

  • 25.09.2008 18:55:09, Mapudy

    Vec prvni, clovek ktery Ti je nejblize jsi TY a jen TY. Nikdo jiny neni bliz a tudiz rada je snadna, opatruj prvne sebe a pak treba pomoz se zvednout na nohy nekomu jinemu.
    Rada druha, nemusis ji brat osobne, pomoci na nohy muzes, ale nenechej ze sebe delat berlu. Ty mas sve zivotni tempo a svou cestu. Byt berlou znamena nemit ani jedno. Kazdy si proziva presne to co si prozit ma, ma-li si clvoek nabit hubu, nech ho at si ji nabije, je to ta nejlepsi a nejucinejsi lekce jake se mu muze dostat. Ne neni to sobecke, ba naopak, je to laskyplne vice nez kdyz obetujes sebe ve prospech nekoho, kdo se nechce naucit stat pomoci sve sily... nekomu vyhovuje stat ve sve brecce neb je to to jediny co umi a cim upouta na sebe pozornost... takze hodne stesti! ;-)