12.Květen 2007,16:06
 Ruka osudu

      ,,Naommy, halóóó, no tak pojď domů!,,slyším volat svou spolubydlicí Issbiu.

    Je to moje dlouholetá kamarádka, vždy když potřebuju, je mi na blýzku.

    Sedím uprostřed louky v dešti a brečím.....

,,No konečně jsem tě na ....,, ani to Issbia nedořekne a běží ke mě, přehodí přeze mě bundu a na nic se neptá.

  Docela mě to překvapilo, ale asi poznala, že v tuhle chvýli nemám náladu se s nekým bavit.

  Po příchodu domů jdu okamžitě do sprchy, začnu se drhnout a smývat ze sebe tu špínu, brečím bolestí ale i steskem, z jedné části i štěstím, že už jsem doma. Sprchuju se asi dvě hodiny, pak se zabalím do ručníku a jdu si sednout do obýváku za Issbiou, která mezi tím uvařila čaj.

  ,,Řekneš mi co se ti stalo? Od čeho máš ty modřiny? A proč si byla jen v tričku a spoďárech? A proč s........ ,, skočím jí do řeči protože tolik otázek je na mě moc, Iss ví kdy se nemá na nic ptát ale jakmile  začne tak neví kdy přestat.

  ,,Prosím, přestaň s těma otázkama, nech mě vydechnout a já ti to všechno povím od začátku ale slib mi, že mi nebudeš skákat do řeči a nebudeš se rozčilovat, budeš v klidu!,, řeknu s jemně zvýšeným hlasem.

  ,,No jo slibuju, hlavně už mi řekni co se děje.,,

    Ještě se napiju teplého čaje a začnu ještě rozklepaným hlasem vyprávět. ,,Tak v čera jsem měla sraz s ... ,, zhluboka se nadechnu ,, s Michalem. Řekl, že by jsme mohli jít k němu, divat se na nějaký filmy a udělat si prostě krásny večer. Všechno bylo krásný, přišlo pár kámošů co jsem ještě neznala, sice nám skončila romantika ale byla s nima sranda, pak někdo řekl, že by jsme mohli hrát flašku. Nikdo nebyl proti protože jsme hráli jen na jednoduché úkoly a né na žádny úchylný. Dali jsme si trochu vína, kluci teda moc ne ale do mě to padalo. Smáli jsme se, dávali fanty, až jsem tam byla jen v kalhotkách a podprsence, klucibyli v trenkách, pak řekli, že by jsme mohli přitvrdit. Protestovala jsem ale přmluvili mě. Nejdřív to bylo jen líbání (i oni spolu) a pak dávali i úkoly abych jednomu z nich vykouřila a podobně,, znovu se nadechnu a z očí mi padají kuličky slaných slz, vysmrkám se a pokračuju dál ve vyprávění ,,samozřejmě jsem jim říkala, že do toho nejdu ale oni se naštvali a ti dva klici mě chytili, hodili mě na postel a ... a pak se na mě prostě vystřídali, nejdřív Michal a škodolibě se u toho smál, na ten smích nikdy nezapomenu, no a pak se na mě vystřídali ty dva, bylo to tak odporný, ty jejich slyzký ruce na mym těle, ble úplne se mi chce z toho zvracet,, znovu se vysmrkám, Iss vidi, že už nemůžu dál vyprávět, tak vztane a obejme mě. ,,Já ty kluky zabiju za to co ti udělali, musíš jít na policajty!,, Řekne Iss a starostlivě se na mě podívá...

,,Iss, já nemůžu, když jsem jim řekla, že s tim půjdu na policajty tak mě začli surově mlátit a křičet ,,Ty děvko,, a podobně, pak se mi podařilo utéct a to na mě ještě volali, že jesli to skusim někomu napráskat tak mě zabijou ale ještě před tím se jich na mě prý vystřídá víc! Iss já se bojím a cítím se tak špinavá.,,

  ,,Nic neříkej a pojď si odpočinout,, řekla Iss a odvedla mě do postele, ani nevím jak jsem usla. Iss říká, že jsem se pořád budila a cukala se ve spaní.

   Když jsem se ráno vzbudila, bylo mi děsně zle, bolely me modřiny po celém těle. Dobelhala jsem se do kuchyně, kde to nádherně vonělo.

pokračování přiště...................:o)

 
vložil: mauwie
Permalink ¤


0 Komentáře: