přiznání a omluva v jednom... | můj všední živůtek

20.Říjen 2007

Uběhlo docela dost času od té doby,co jsem tu psala naposledy.Moc se toho sice nestalo,ale přece jen tady něco dokážu splodit...

Dny se šíleně pomalu vlečou a já čekám na ten den,kdy se naše cesty zkříží a kdy se naše oči konečně střetnou..Mnoho lidí mi říká,že se stále vrhám do věcí bez budoucnosti,bez jasného výsledku.I teď tomu prý není jinak i já sama to vím,ale svoje city ovlivnit neumim a už ani nechci.Vím,že tahle osůbka mi za to stojí.Ať si každej říká co chce,ať si mě klidně odsoudí,ale toho už se nevzdám.Neudělám už podruhé stejnou chybu.Budu věřit v tu budoucnost a budu se za ni rvát,kor když vím,že na to nejsem sama..Ve dvou se vyhrává líp než v jednom a jestli ty to nevzdáš,tak vyhrajem.

Vím,že tímhle nejspíš někomu ublížím a bojim se toho.Nechci ti ublížit už jen proto,že pro mě pořád znamenáš hodně.S tebou jsem zažila jedny z nejkrásnějších okamžiků v mém životě.

Chtít žít život naplno?Něco nás brzdilo a nešlo to odbrzdit jinak než"ukončením všeho krásného"Jenže já jsem v tom znova,ve stejné situaci,jen s někým jiným.Mrzí mě to vůči tobě,protože teď to asi vypadá,že jsem tě doopravdy nemilovala.Kdo si to vážně myslí,tomu to rozmluvit nedokážu,ale já sama vím a doufám,že i ty mi věříš,že milovala,všemi svými smysly milovala.

Nikdy nezapomenu na ten den 28.8.07,kdy jsem si přečetla ten dopis,který ve všem udělal jasno.Nezapomenu na ten den strávený v  oparu nevnímání,pláče a celého dne i noci přemýšlení,ale to už bylo pozdě.Bitva byla dobojována a my(spíš já)ji prohrála vlastní vinou..Ted uz to nedopustim!!!

Milášku pokud ty nebudeš chtít jinak,budu bojovat,budu bojovat jak jen to půjde a těší mě,že v tom nejsem sama a snad ani nebudu...

Znamenáš pro mě šíííleně moc milášku a věřim,že to zvládneme...Miluju tě!

 

 
autor morcatko08 v 00:34, |

Komentáře (5):

V 24.10.2007 15:49:31 Haf říká:
nemas se za co omlouvat ty blazinku. sice nevim kdo to je, ale preju vam to, fakt...takze HODNE STESTIIIII in love :-p
V 24.10.2007 09:37:40 morčátko říká:
Promiň mrzí mě to...
V 24.10.2007 08:42:33 HAF říká:
Ja...
V 23.10.2007 20:37:29 morčátko říká:
díky moc...můžu se zeptat kdopak to psal?
V 23.10.2007 10:54:04 autor dopisu říká:
Drzim Vam palce, at to vyjde...stesti je krasna vec