Chi chy Co je strch?

10.Prosinec 2006

Strach je emocionální stav vědomí, který může ovlivňovat celý život člověka. Strach vede k selhání, k chbějícímu sebevědomí, k úzkosti. Strach brání člověku v tom, aby uskutečnil své myšlenky, přání, sny a cíle a je příčinou neúspěchu, stagnace, selhání a bolesti. Strach je hlavní příčinou stresu. Typické stresy vznikají strachem ze selhání a strechem z nemoci. Strachy vedou k svíravému pocitu a taky způsobují častokrát špatné prokrvování různých orgánů. Tím způsobem vznikají časté žalůdeční potíže.

Strach vede k tomu, že dýcháte zcela povrchně a krátce, a tím přivádíte méně kyslíku, což vede ještě k masivnějšímu strachu. Takže hlavní je dýchat nejlepší poměr doporučujou 4 vteřiny se nadechovat nosem a 11 vydechovat pusou( no kuřáci asi nikdy nebudete bez cigaret ktrý sou pomyslný stymulant strachu klidní protože to neudejcháte)

Ale strach není jen špatný, protože také chrání a varuje. Bez strachu by sme pravděpodobně vymřeli. Strach je však něco, co vám bylo naprogramováno a co tedy můžete kontrolovat. Nejste tedy vůči strachu bezmocní. Strach je ůdajně emocionální stav vědomí a každý emocionální stav vědomí je možné kontrolovat a v případě vímeli jak na to tak ho eliminujeme . Bohu dík !!!

Strach je tedy nervová asociace ( tzv. spojení mezi přijetí a uložením do paměti) která prostřednictvím smyslů uvolňuje nervový vzhruch. No takže je to jen na tom jek to uložíme a pak sme schopni si to vybavyt. Tím vlasně poznáváme že k tomu aby sme mohli mít strach ho nejdříve musíme vytvořit a tím strach strácíme.

Lepší návot až se mi bude chtít sice je to hezký ale hlava mi to nebere psicho jak sme jednoduše složitý napsal/a: ninoozs 14:29 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář