K tomu aby člověk mohl být v životě ůspěšný musí umět strach vypnout. Stále strach skoušíme eliminovat ( vyloučit př:z rovnice) strach analízou minulosti. Ale přitom dochází k pravému opaku. Čím častěji se strachem musíte zabývat, tím intenzivněji ho také musíte prožívat, a tím více se strach upevňuje je zakotven jako spínač. strach je tím pádem schován a né eliminován.

Neustálé obrazi a intenzivní emocionálními stavy vědomí vrývají program hlouběji do mozku. Myslím že neni nutné abychom nechali strach bolestně působyt a tím ho ničili. Protože ten pocit strachu můžeme během chvíle změnit. Protože jak tvrdí Leonard Coldwell : "Minulost neurčuje budoucnost!" Je jedno jak dlouho ve svém strachu už žijete jestli 10 či 20 let nebo týden zbavit se ho můžete během chvíle odstraníte ho a vytvoříte si šťastný a spokojený život.

Je samozřejmé že se strachem a s každým jiným duševním stavem vědomě a bezprostředně souvisí vaše správné držení těla, gestykulace, mimika. Ktomu aby jste mohli být vystrašení, musíte změnit své dýchání, stáhnout se , zmenšit se, vidět sebe samotného v bezvýchodné a bezmocné situaci a hekticky dýchat. Tak se dostanete rychle ke stavu strachu.
Ale stejně tak se v tu chvíli mužete postavit rovně vzpříma, začít zhluboka dýchat silněji břichem a pak ceím košem. A taky stejně tak můžete vytvořit ve svém těle silné svalové napětí , pevný a přátelský výraz tváře, váš pohled zaměřit vzpříma do jednoho bodu a myslet na zvlášt uspěšnou situaci svého život, a vitvoříte si tim silný stav sebevědomí beze strachu.Zde poznáváte souhrn duševní a tělesné akce, která je určena pro vaše jednání. výskum potvrdil i že léčící lidi kteří se 30 minut nepřetržitě smáli ( není těžké) se svého strachu zbavili. A s fobii to odchází jakmile začnete pravidelně dýchat. Takže z toho pline každí máme chvilky kdy se nějak chováme tak sledujte jak v jakém stavu mluvíte nahlas rychle máte výraz tváře a tak a pak vám to pujde dostanete se tam kam budete chtít ale pozor začnete se tak i chovat. napsal/a: ninoozs 14:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář