O autorovi
Autor blogu
Jméno: onlyangel
Region: Zbytek světa
O mně: Slzičky slzy změňte se v oblázky, aby vás ucítil kdo po mně šlape - aby šel jemněji než umřu z nelásky Moci se jednou tak rozplynout zvolna v kráse ... Být deštěm, co naráz všech věcí dotýká se. Tmou se ztrácí měsíc a den se vrací ti říct -
Můj profil

Archiv
Předchozí příspěvky
Přátelé

Tyto stránky můžou být soukromé i veřejné.budou je to je písmenka do klávesnice vyťukané,kdo jej bude číst možná pozná mě.
20.Srpen 2008

20.8

Tak jsem se rozhodla že si to taky vyzkouším psát si takový blog, jako ze svého života. Psát tady svoje myšlenky pocity a třeba to i pomůže. Když člověk nenajde osobu komu by se svěřil a hlavně komu by mohl věřit tak mu nezbyde než to řešit tímto způsobem , nebo to také "dusit"  v sobě.
A dnes obzvlášť mám chuť se někde vypovídat nebo lépe řečeno se vykřičet. Vykřičet ze sebe veškerou únavu z práce veškeré starosti a problémy, škoda že to nejde. Ale nedá se jen tak snít. Jednou mi jeden člověk řekl:" Stal se z tebe strašný snílek,jen lítaš s hlavou v oblacích a už nevíš co je skutečný svět." Jo, měl pravdu. Byla jsem taková , ale neviděla jsem na tom nic zlého, jen to že jsem ty sny neplnila. Proto jsem se rozhohla že cokoli si umanu, cokoli si vymyslím, tak za tím půjdu tak dlouho dokud to nedostanu. Samozdřejmně jen ty realné věci. Zatím se mi to daří. Stále sním,ale méně. A to díky tomu že ty sny plním. Asi člověk nemůže být už tak naivní a čekat jak se svět pohne a co se stane. Raději se pokouším se svým světem hýbat sama.


 


 

vložil: onlyangel ¤