Chacharove Vyblitky Vsedniho Dne

tuš tak tuty stranky sem si zrobil jenom tak z hecu, bo chcu enem zjistit jak to fachčí a vyzerá a teš ňa zajímá, za jaku dobu mňa to přestane bavovat

 

Internetová licence na rozum

Přeju další krásný sluncem zalitý den...

V poslední době sem natrefil na webových stránkách všeho typu na velice "zajímavé" věci. Je neskutečně zábavné číst po některých lidech jejich smysluplné názory. Nejčastěji se jedná o jedince kolem 15 let plus minus tolerance 3 roky. To, na co jsou schopni v té své hlavě přijít a následně to hodit na internet, je smutné. Nevím, proč to řeším. Vždyť je to pouze ostuda jich samotných, ale jako velký vlastenec a milovník naší země je mi trapně. Na net si v dnešní době může zajít úplně každý. Klidně - dělejte si co chcete, je přece demokracie ! ( No i když... ) Ale zamyslete se proboha před tím, než něco na ten internet zveřejníte ! Já bych ho zpřístupnil tak od vydání občanského průkazu. Nicméně ani to někdy nemusí stačit. Spíše bych zavedl IQ testy. Já bych nerad zde dělal nějakého chytráčka a ani jím nejsem ! Ale myslím, že mám dost rozumu na to, abych poznal, kdo to ještě v hlavě nemá v pořádku.

Proč mi píše 14letá holka, kterou sem v životě neviděl, že mi chce něco důležitého sdělit? Já se teda ptám, co potřebuje a ona mi pošle T-Zers smajlíka posílajícího pusinky. Bože !!! A ven ! Vždyť ta dnešní mládež neumí taky psát, natož mluvit. Co to je za zlozvyk psát zkratky "jj, nn, tjn, ee, njn" ? Za to bych vraždil. Člověk se snaží ze všech sil nějak udržet konverzaci a odpovědí mu je "jj" ... OMG !

Proč reaguje na můj komentář někdo, kdo mě absolutně nezná, neviděl, neví, jaký jsem? Navíc mě ten mladíček, který ví o životě hovno, poučuje, co mám dělat a co ne, usměrňuje, kurvuje, nadává... Chlapče, esli tě někdy na cestě potkám (kdekoliv), tak si to rád ještě jednou vyslechnu. A z očí do očí a ne jen přes těch pár tupých kláves a stanici někde ve vesmíru. Navíc monitor je ti velkou zdí, za kterou se můžeš schovat, že? Máš oproti mně trochu menší fyzické parametry, tak udělej hrdinu pak. Sráči !

Nebo číst po někom, jak mu věčně někdo ubližuje, jak ho někdo sere, jak by ho zabil, zmrzačil ... Proč um Gottes willen nezačnete u sebe? Proč si nezametete svůj práh? Furt chudáček maličký nejchytřejší, někdo je na něho bakaný ... Vůbec ! Rozmazlený spratek to je, který zrovna nemá to co chce ! A navíc číst po něm ... To je jako bych posluchal na zastávce názory skinheada, cigána a politika - všecky pěkně dohromady. Každou vteřinu říkat něco jiného.
 
No to je jedno, to já nevyřeším. Škoda. Navíc mám dost svojich starostí, abych se tím zabýval. Bude hůře v tom ohledu, což mě mrzí.

PS: Tady ten článek si bohužel dotyčné konkrétní osoby asi nepřečtou. Nevztahujte si to nikdo na sebe osobně. Opravdu to není o nikom z návštěvníků tu toho blogu. Ale na druhou stranu - znáte tu pohádku o potrefené huse, ne? .....

PSS: A tím obrázkem se nechcu Timmymu ze South Parku vysmívat, že je nemocný. Jen sem chtěl trochu odlehčit ... :D

                                         

Autor peter1922
Dne 31.Březen 2009
V 15:45
Komentáře (2)
 

komentáře (2)

 
peter1922 říká:

Ten článek sem ani nesměřoval k negramotnosti, jako spíše k pár konkrétním případům lidské blbosti. Ale za to už ti mladí nemůžou. Spíše rodiče měli něco dělat. Ale pozdě si honit Bycha ... ;)

 
 
pusta říká:

Plně s tebou souhlasím...i když mi zkratky nevadí, ale neumět česky je u mně demence

 

Přidej komentář