Chacharove Vyblitky Vsedniho Dne

tuš tak tuty stranky sem si zrobil jenom tak z hecu, bo chcu enem zjistit jak to fachčí a vyzerá a teš ňa zajímá, za jaku dobu mňa to přestane bavovat

 

Úsměv, prosím ! Jenomže jak ?

Zduř jak cyp, děcka.

Po ultra dluhé době si řékám, že by nebylo od věci tu cosik jebnut. Rád bych tu psal zážitky z mojeho života, jééénomžé neviem co. Bo od posledního článka se moc nezměnilo, no i když...

Za největší úspěch považuju, že sem jednou provždy poslal do pi*e slečnu Ferfeckou. Nechcu robit machry (šak samí víte, že to není můj styl), ale nejsu na tom až tak zase zle, abych se trápil kůli takové Nule. Mám rozhodně na víc a mě si jednou zaslouží mnohonásobně lepší člověk, než byla ona.

Dále se vyhrálo 30 litrů píva, takže se zrobila skromnější akcička u mňa. Jen je mi líto, že se to trošku zvrtlo. Snad příští sezonu... Která bedzie pro náš Baňulíneček lepší než ta poslední. (Mimochodem - podařilo se mi naverbovat nového chachara. Teda chacharkyni, že? Vlastně jak se to řéká? Chacharku, ni? Chacharka sbalená na cesty, to nejlepší co može být. :D).

Celé 2 roky jsem si přál jednu (teda jich bylo vícero, fčil kaj mluvím o té konkrétní) věc. Nepovedlo se mi to za celu dobu zažít, a je to tady - poslední dny se nudím ouplně na kurvu! Moc mi to chybělo, jenomže přece jen by to chtělo už něco akčnějšího. Ne že by nebylo co robit, ale ... nálada není.

Proč? Bo mě čekají vyjebané 2 dny. Zýtra mi začíná doba lození po soudech. Kurva, jak já lituju toho, že sem toho chlopka pobodal, ojel mu ženskou a to sežral děcko. :( Jenže už to nevrátím a marné bečet nad rozlitým mlíkem :´( Ve čtvrtek pak jidu na zápis prvňáčků do Ovy, damn it! 5 roků v háju, mládí v háju, kura drát.

Ale abych nebyl takový skeptik. Já su totiž optimista. Sice naivní, ale to se taky počítá. Byl sem venku s kýmsik a po víc jak půl roce mi konečně bylo fajně a zapomněl na starosti všedního života. Uplně mega pokec a aj to pivko, které jinač nemusím, mi v ten den chutnalo. :) Moc ti kuju. Tak snad zase příště, bo čas běží a jak víš, máme ještě plány jak cyp, tak by se mělo začít je odškrtávat. :D:-* PS: Už sem ti řékal, že pro těba cosik mám. Sice sem sebekritický a moc se mi to nelíbí (což je pochopitelné), ale tebe to mile překvapí, tím si su jisté, tak se máš na co těšit. :)

No ale shrnu to - všecko jákože na piču. První půlka (děs a hrůza při tom pomyšlení) za mnu a já nestihl vůbec nic. Představoval sem si to jinak. Tak moje víra a tvé slova sou jediná naděje, co mi do té poloviny číslo 2 zbylo. ;)

Končím, nebudu tu přece jak malá třináctka psát blog. Sračky jak cyp. BANÍK PIČO !!!!!

Autor peter1922
Dne 07.Červenec 2009
V 19:30
Komentáře (2)
 

komentáře (2)

 
peter1922 říká:

Neser tygra, Míšo! :D Ty si taková moje zpovědnice a tobě bych nelhal, takže opakuju poněkolikáté - která bláznivá by si se mnu mohla co začít? :D Já sem v poslední době o sobě totiž slyšel leccos. Nejspíš jsem z dvojčat, bo sem byl docela překvapen... :D

 
 
Mischulle říká:

jo a pak mi vykladej, že nikoho nemaš nebo že jen kamaradky:P takže chcu vědět podrobnosti, takže už žádné vykrucování!!!

 

Přidej komentář