Chacharove Vyblitky Vsedniho Dne

tuš tak tuty stranky sem si zrobil jenom tak z hecu, bo chcu enem zjistit jak to fachčí a vyzerá a teš ňa zajímá, za jaku dobu mňa to přestane bavovat

 

A. C. A. B.

Jaká to čest věnovat jeden z prvních článků právě tutemu. Co ta zkratka vlastně znamená? All Cops Are Bastards (v překladu Všeci Fízli Sou Bastardi). Jak já ty svině, zelené, černé, cajty, fízle, benga, acaby, krysy, kripa, cruchoty (fčilek mě nenapadajú všecky výraze pro tu pakáž, tak budu článek postupně obnovovat), nesnáším ! Sou to naprostí dementi největší. Plno mojich kámošů je tak zhnilých otevřít učebnice, že místo toho polezou k těm čurákům v uniformách, bo tam si zajezdíš na kole, poznáš barvy a si u nich. No, abych to nezlehčoval - je třeba mít aspoň zvláštní mateřskou školku. Jeden na fotbale vyřvává, jak je jednou ze stadionu požene a teď se k nim hlásí? Další mají snad komplexy a chcou se na někom beztrestně vymlátit, jinak si to vysvětlit neumím. Ale přitom nečtou - neví! Jako chachar mám s něma "pár" zkušeností - noc strávená na nádraží v prdeli jménem Ústí nad Orlicí odříznutý od světa, přímý "vstřik" pepřákem do gzichtu, policejní kobyla a přední kapota jejich dodávky na mojich zádech či snad permanentní psychická (někdy teš fyzická) buzerace. To sou moje zážitky. Neříkám, že jsu svatý, ale přísahám na Baník, že v tym su nevinně! Ostatní by taky mohli vyprávět. Příklady z doby nedávné - například - 1) Rána do zátylku zbraní vzdávajícíseho člověka, která nebyla zajištěná a v součtu s policejní demencí ta pistole vystřelila.Ten kluk pak sebou fakt krásně cukal... 2) 2 fízli stojí z obou stran na přechodě, ide matka s děckem a smete je náklaďák. Co kurwa ti 2 s pendrekama robili? Strkali si je do řitě nebo co?! 3) Zabitý 15letý kluk v Řecku. Prý náhoda a odražená kulka. Hovno! Životní komplex, nic víc, nic míň. (zase a opět - budu doplňovat, jak si na další věci vzpomenu). Prostě je to hnus.
Pár užitečných zkratek do života a zároveň lekce cizích jazyků:  = A.C.A.B. =  All Cops Are Bastards = (ty šmejdy to sere a tak při případném mučení jim řeknite, že to znamená All Colours Are Beautiful - Všecky Barvy Sou Krásné) = F.T.P. = Fuck The Police (jebat fízly) = (vidím v tom určitou souvislost s FTP serverem...)= H.W.D.P.(možno teš užívat CH místo H) = CH(H)uj W Dupe Policji (jebat fízly) = (CHwala Wszyckym Dobrym Policajtum, CHce Wstupicz Do Policje - určitě si to přeložíte sami)
Následuje písnička:

Všichni co tu stojíme!!
Fízly nenávidíme!!
Přesvědčení v každém z nás!!
Povídá, že příjde čas!!
Jednou jistě příjde den!!
Kdy je odtud poženem!
A.C.A.B!! A.C.A.B!! A.C.A.B!!
A nějaké odkazy:        
www.nofuture.blog.cz/galerie/a-c-a-b/5041472                  fotky ACAB
www.cs.wikipedia.org/wiki/A._C._A._B.                           o ACAB
www.hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2008070002     o HWDP


                                                    

Autor peter1922
Dne 29.Prosinec 2008
V 23:47
Komentáře (4)
 

komentáře (4)

 
peter1922 říká:

mám ten dar vytáčet lidi za mojeho absolutního klidu, to už mi řeklo dost lidí :D

 
 
Miška říká:

hele toto oslovení jsi už na mě použil, haha smějem sa všeci fakt:P bud trochu oreginální, začínáš nudit:P ja ti dam co ode mě čekat...však počkej až mi přijdeš do rány:P sry hvězdo, ale musi to byt, bo už mě vytači dlouho tuten inteligent, že petánku:P ještě, že máme společnou zastavku busu:d:d těším sa;)

 
 
peter1922 říká:

Moje nejmilejší Miško (Pravda, moc jich neznám:D), "W" je v polštině normální předložka (U nás znamená prachobyčejné "V". Například: Mischulle žije W Kozlovicách). Takže "CHuj W Dupe Policji" znamená doslova "CHuj(:D) V Prdeli Hasiče :D. Pochopilas to? Asi ne, ale co od tebe čekat že... :P

 
 
Mischulle říká:

no konečně vim, co ty tvoje statusy na icq znamenaji:P ale stejně pořad nechapu to HWDP nebo co to:D proč je tam to W???:D to mi vysvětliš!!!

 

Přidej komentář